in

Terwijl zijn 2 kinderen waren vermist, verschijnen ze 3 jaar later plotseling voor zijn deur

Terwijl het einde van het jaar voor de meesten van ons altijd een moment van geluk en familiereünie is, doet deze periode denken aan het pijnlijke verleden voor Harry.

Harry Spaeth wachtte op zijn kinderen voor de school zoals elke dag op 4 december 2014, maar na lange minuten was er geen spoor van zijn twee kinderen. Later begreep hij wat er was gebeurd: ze waren gekidnapt door hun moeder, zo vertelt de Daily Mail.

Harry en de moeder van de kinderen, Jane Adare, waren gescheiden. Hun relatie was niet goed en de communicatie verliep niet vlot.

Na de ontvoering had Harry niets meer gehoord van zijn kinderen en kon hij geen contact met hen opnemen of van hen horen. Hij maakte vele reizen naar Australië en andere landen om zijn kinderen tevergeefs te vinden.

Lees ook  Politieagenten worden opgeroepen naar huis van 92-jarige – alarmerende ontdekking in de keuken doet 1 van hen meteen naar buiten lopen.

Hij huurde ook detectives in om zijn kansen om zijn kinderen te zien op een dag te verbeteren, maar de resultaten leidden helaas niet tot aanwijzingen. Hij vreesde dat zijn kinderen naar Groot-Brittannië zouden worden gebracht, omdat Jane een binationale uit Australië en het Verenigd Koninkrijk is.

Daarom creëerde hij een Facebook-pagina om Serena en Thomas te helpen vinden. Ze waren niet ingeschreven op een school en gaven geen teken van leven, maar hij weigerde de hoop op te geven.

Op Facebook, 3 jaar na hun verdwijning, publiceerde hij de volgende boodschap:

“Wat kan ik tegen mijn kinderen zeggen voor deze vreselijke verjaardag? Ik kan alleen maar zeggen dat ik niet weet wanneer ik je weer zal zien. Ik hoop snel! Ik hou zo veel van jullie allebei. Ik stuur je knuffels en kussen door de kilometers die ons scheiden, ongeacht de afstand.”

Lees ook  ZIEN: Dit is het knappe broertje van Frenkie de Jong

Eerder dit jaar had Harry foto’s van Thomas en Serena ontvangen. Toen, een paar dagen voor Kerstmis, hoorde Harry een klop op de deur en wist niet dat zijn kerstcadeau er eerder aankwam dan verwacht.

Zijn kinderen waren gevonden en Jane werd voor de rechter gebracht voor ontvoering als ouder.

Na 3 jaar kan Harry eindelijk tijd doorbrengen met zijn kinderen. Hoewel het wachten lang was, is het zeker dat dit het beste kerstcadeau van zijn hele leven was!

Verwaarloosde hond was buiten vastgeketend in de kou voor vier jaar – maar dan wordt hij eindelijk gered!

Toen werd ze enige passagier in het hele vliegtuig