in

Terwijl haar pasgeboren baby levenloos ligt, knuffelt mama haar kind en gebeurt er een mirakel.

Deze pasgeboren baby verblufte de dokters toen er in de armen van zijn moeder een mirakel gebeurde. Toen Kate en David vernamen dat ze tweelingen verwachtten, waren ze in extase. Maar toen Kate al na 27 begon te bevallen, werden ze erg bezorgd. Toen kwamen de dokters binnen en deelden hen verwoestend nieuws mee. Hun zoontje had het niet gehaald.

Kapot van verdriet vroeg Kate of ze haar zoon even kon vasthouden om afscheid te nemen. De dokters brachten de kleine jongen binnen en legden hem op haar borst. En toen gebeurde er iets wat de hele kamer perplex achterliet.

Dokters vertellen ouders dat pasgeborene dood is. Maar toen ze de baby aan de moeder gaven, gebeurde er een mirakel.

Het lijkt een van de hersenkrakers die we als kind onmogelijk konden oplossen: “Een baby werd eerst geboren. Maar de andere leeft al langer. Hoe is dat mogelijk? Voor de familie Ogg was dit echter geen raadseltje. Het was de realiteit en hun leven.

In 2010 waren David en Kate Ogg in blijde verwachting van de geboorte van hun tweelingen. Maar toen Kate op 25 maart al na 27 weken haar weeën kreeg, groeide de bezorgdheid.

Lees ook  Wilco uit RTL’s ‘Love Is In The Air’ reageert niet zoals verwacht als hij z’n familie na 5 jaar weer ziet

Kate beviel van een jongen en een meisje. Zij en David waren in extase. Maar enkele minuten later keerde de dokter terug met hartverscheurend nieuws.

Ze vroegen de ouders of ze al een naam voor de jongen hadden. De ouders zeiden dat ze hem Jamie zouden noemen.

Dan vertelden de dokters hen dat Jamie het niet gehaald had. Zijn longen waren onderontwikkeld. Ze zeiden dat hij niet kon ademen.

Kapot van verdriet vroeg Kate of ze haar zoon mocht vasthouden om afscheid te nemen.

“Ik had hem zes maanden gedragen. Niet lang genoeg, maar ik wilde hem leren kennen. Ik wilde hem vasthouden en dat hij ons zou kennen”, herinnert Kate zich. “We hadden ons neergelegd bij het feit dat we hem zouden verliezen. We probeerden gewoon van de laatste momenten te genieten.”

De dokters brachten Jamie binnen en legden de baby op haar borst. Kate hield haar zoon vast, terwijl ze snotterde van verdriet. En dan gebeurde er iets wonderbaarlijk …

“Hij hapte plots naar adem. Dan opende hij zijn ogen”, zegt Kate. “Hij ademde en greep de vinger van David vast.”

Dokters zeiden dat het gewoon reflexen waren en geen teken van leven. Maar het moederinstinct van Kate vertelde haar iets anders. Ze deed een beetje borstmelk op de tip van haar vinger en hield het tegen Jamie’s lippen. Hij zoog het gulzig op.

Lees ook  De 54-jarige Mason vindt zijn vriendin te knap voor hem, wat denk jij…

Terwijl Kate hem vasthield, leek hij sterker en sterker te worden. Uiteindelijk moesten de dokters toegeven wat voordien onmogelijk leek: Jamie had het overleefd.

“We voelen ons zo gezegend”, zei David. “We zijn de gelukkigste mensen ter wereld.”

Nu, zeven jaar later, doen Jamie en zijn tweelingzusje Emily het uitstekend. Zoals de meeste tweelingen delen de twee een bijzondere band. Die band was nog meer evident toen hun ouders hen het verhaal van hun ongelofelijke geboorte vertelden.

“Emily barstte in tranen uit. Ze was echt overstuur en ze bleef Jamie maar knuffelen”, zei ze.

De tweelingen hebben ondertussen een babybroertje genaamd Charlie.

Omwille van het belang van lichamelijk contact, vroeg Kate om Charlie meteen na de geboorte te mogen vasthouden. Ze knuffelde hem 3,5 uur lang.

Dankzij het moederinstinct van Kate en de vastberadenheid om voor haar baby te vechten, is Jamie vandaag bij hen.

Dit is een onvervalst mirakel!

De jonge vrouw vindt na het overlijden van haar echtgenoot een geheime brief op zijn laptop.

De vader nam zijn tienerdochter mee naar een feestje en liet haar vrij om te gaan. De volgende dag vond het meisje een brief van haar vader, die haar voor altijd veranderde