in

Terrorist gefotografeerd kronkelend van de pijn na mislukte zelfmoordaanslag op busstation in Manhattan.

De 27-jarige man, geïdentificeerd als Akayed Ullah, leed verwondingen op nadat een bom die hij aan zijn buik had bevestigd slechts gedeeltelijk afging. Hij detoneerde de bom maandagochtend aan Port Authority in Manhattan. De foto toont brandwonden en snijwonden aan zijn borst terwijl hij kronkelend op de grond lag. De man werd aangehouden.

METROGRAB: Breaking911â€
@Breaking911
2m2 minutes ago
BREAKING PHOTO: The injured Manhattan terrorist after his bomb exploded prematurely

In totaal zouden vier mensen lichte verwondingen hebben opgelopen. Volgens bepaalde bronnen zou de bom te vroeg zijn afgegaan en was het niet de bedoeling om de bom op die plek tot ontploffing te brengen.

Lees ook  Vrouw betrapt op stelen van geld van donutwinkel. Maar het is de reactie van de eigenaars die het nieuws haalt.

De burgemeester van New York City, Bill de Blasio, bevestigde dat het om een poging tot terroristische aanslag ging. Hij zei: “Laten we duidelijk zijn dat dit een poging tot terroristische aanslag was. Godzijdank kon de terrorist zijn doel niet verwezenlijken. Gelukkig veroorzaakte hij slechts lichte verwondingen.”

Hij voegde er nog aan toe: “Dit is de meest weerbare plek op Aarde. Dat hebben we keer op keer bewezen. De terroristen zullen niet winnen. We blijven gewoon New Yorkers zijn – laten we nu terug aan het werk gaan.”

Lees ook  Jongetje “in opdracht van satan” op school doodgestoken door vreemde man

DEEL dit bericht met je vrienden!

Als Elsa de hond met het droevige gezicht overleeft zou ze een onvervalst “kerstwonder” kunnen worden.

Jongen wordt op 6-jarige leeftijd multimiljonair en verdient meer dan 11 miljoen per jaar gewoon door met speelgoed te spelen.