in

Temptation-Shirley onthult haar plastische ingrepen

De gladde, afgetrainde lichamen in Temptation Island VIPS komen niet uit de lucht vallen voor de deelnemers.

Naast hard sporten en diëten, gaan er een aantal ook geregeld onder het mes. Shirley geeft op Instagram aan welke behandelingen zij is ondergaan.

In Temptation Island VIPS wemelt het van de mooie lichamen en strakgetrokken gezichten. De fans van het programma bekijken alle Instagram-foto’s aandachtig om erachter te komen welke kandidaten wat aan zichzelf hebben laten verbouwen.

De speculatie verschilt per persoon, maar één trouwe kijker viel het op hoe vol de lippen van Shirley waren. En de blondine is de beroerdste niet en gaf eerlijk aan of ze wat cosmetische hulp heeft genoten.

Lees ook  Man laat hondje achter en vertelt medewerkers asiel dat ze te lief is

“Nee, mijn lippen zijn niet echt”, legt Shirley uit in haar Instagram Story. De blondine bezoekt al twee jaar dezelfde kliniek om haar mond precies goed te krijgen.

Maar dat is het enige waar ze een spuit in heeft laten zetten, beweert ze. “Verder heb ik niks.” Wel geeft ze aan ooit haar ‘neuslippenplooi’ te hebben laten opvullen, “maar die is er al uit.”

Lees ook  6-jarig jongetje krijgt staande ovatie van klasgenoten nadat hij kanker had overwonnen

Bij haar uitleg plaatst ze ook een throwback-kiekje waarop duidelijk haar oude lippen te zien zijn. “Op deze foto had ik nog niets gedaan”, legt Shirley uit.

Shirley heeft een behoorlijk avontuur achter de rug sinds haar tijd in Temptation Island VIPS. De blondine vertelde er openhartig over in haar aflevering van Temptation Gossip, die je hieronder terug kunt kijken.

Pizzeriabaas voor ogen van vrouw doodgeschoten in Amsterdam: ‘Hij wilde zijn vriend beschermen’

Politie waarschuwt: bloedprikbende slaat toe in heel het land