in

‘Temptation’-Roger ondergaat metamorfose: “Wat een beest!” (foto)

Roger Osei Bonsu, die vorig jaar met Laura meedeed aan ‘Temptation Island’, ziet er plots een stuk anders uit. Hij heeft duidelijk aan zijn lichaam gewerkt en is 17 kilo bijgekomen.

De 24-jarige halfbroer van de voormalige bokskampioen Sugar Jackson (39) ging in 2019 het verleidingsavontuur aan met zijn toenmalige vriendin Laura. De twee bleven trouw aan elkaar en eindigden ‘Temptation Island’ nog steeds als koppel, maar een tijdje later gingen de twee alsnog uit elkaar.

Lees ook  Roxeanne openhartig over leeftijd waarop ze ontmaagd werd.

Gespierd
Intussen heeft Roger heel wat tijd gespendeerd in de fitness. Hij deelde op Instagram een foto van zijn gespierde lichaam en vergeleek zijn huidige look met een foto uit de ‘Temptation’-periode. “Op de tweede foto zie je mijn lichaamsbouw in ‘Temptation Island 2019’. Sindsdien ben ik getransformeerd naar 17 kilo zwaarder”, schrijft hij erbij.

Lees ook  Mama wanhopig om dochter na operatie naar huis te krijgen, alleen maar om door politie in anonieme wagen “gekidnapt” te worden.

Inspiratie
Zijn recente foto maakt heel wat indruk bij zijn volgers, onder wie Fabrizio Tzinaridis. “Beest”, reageerde die. “Bedankt om me te inspireren”, antwoordde Roger hem.

Roger in de ‘Temptation Island 2019’-periode:

Bronzen beeld van graf geroofd in Den Haag, broers doen oproep aan metaalhandelaren

‘Temptation’-Pommeline heeft zopas DEZE chirurgische ingreep laten uitvoeren (foto)