in

Temptation-Joshua deelt heftige details na auto-ongeluk

Temptation Island-verleider Joshua Feytons geeft een update over zijn gezondheid nadat hij vorige week zwaargewond raakte bij een auto-ongeluk…

Op Instagram deelt Joshua een heftige details waarbij duidelijk is hoe ernstig hij eraan toe is. Joshua belandde door het ongeluk tegen de vangrail en liep daarbij ernstige verwondingen op en was zelfs een tijd buiten bewustzijn.

Daarna heeft hij twee dagen in het ziekenhuis gelegen en is hij geopereerd aan zijn twee gebroken wervels. Ook heeft Joshua nog zes breuken in zijn arm en een gebroken neus.

LEES OOK!
Híerdoor is Elke van Temptation Island zoveel afgevallen

Hij laat weten dat alle steun die hij heeft ontvangen van zijn volgers hem veel goeds heeft gedaan en is daar daarom ook erg dankbaar voor. Hij wil zo snel mogelijk weer de ‘oude’ Joshua worden.

Hij deelt een kiekje vanuit het ziekenhuis: “Alleen maar positieve vibes. Ik ben blij dat ik nog leef. Heel veel liefde voor iedereen die voor mij heeft gebeden.

Ik hou van jullie allemaal! Ik zal snel weer terug zijn. Elke nieuwe dag is een cadeautje” schrijft de realityster onder zijn post op social media.

LEES OOK!
Ophef om agent die jongetje helemaal zat is en omver rijdt

De Temptation Island-verleider raakte een vrachtwagen tijdens een inhaalmanoeuvre waardoor hij over de kop sloeg. De klap was zo hevig dat er van de auto niet veel meer over is.

Ook de passagier die op de achterbank zat raakte gewond, maar die kwam er vanaf met lichte verwondingen. Gelukkig kon zijn management al snel melden dat hij buiten levensgevaar is.

Joshua deed in 2018 mee als verleider in Temptation Island.

 

Instagrammer Lindsey van der Hoeven moét je volgen! Fijnnn!

Dankzij deze penissjaal heb jij het nooit meer koud in de winter