in

Temptation Island’s Milou en Heikki zijn officieel uit elkaar

Een van de leukste koppels uit het vorige seizoen van Temptation Island is toch wel ‘ons’ Milou en haar lover Heikki.

De twee zorgden tijdens het programma voor de nodige juice en ook na hun deelname bleef het nog lang interessant rondom het liefdesleven van de twee lovebirds.

Een jaar na hun verblijf in Thailand hebben ze er al meerdere breuken en lijmpogingen op zitten, maar nu is het koppeltje toch écht uit elkaar.

Lees ook  Hond van gesneuvelde militair uit Irak brengt iets speciaals met zich mee

Milou van Agtmael en Heikki Geens zetten punt achter relatie
Op Instagram heeft Milou een foto geplaatst met daarbij de boodschap dat de relatie tussen haar en Heikki nu écht voorbij is. Oh no!

De twee hebben na Temptation Island nog meerdere keren geprobeerd samen verder te gaan. Toch strandde hun relatie na twee maanden weer omdat Milou het uitmaakte.

Wel kwamen de twee tortelduifjes daarna weer bij elkaar en leek het een hele tijd goed te gaan. Zo zetten ze vorige zomer nog samen matchy tattoos.

Lees ook  Hond besnuffelt bevroren ding in de sneeuw – zijn eigenaar komt kijken en begint meteen te schreeuwen

De woorden ‘Our way’ zouden staan voor de bumpy road die hun relatie door Temptation Island doormaakte. Ook woonden Heikki en Milou inmiddels samen.

Toch is het nu over en uit tussen de twee. Op Instagram schrijft Milou: ‘Our relationship is over. Via deze weg wil ik jullie laten weten dat Heikki en ik uit elkaar zijn.’

First Dates-Linsey heeft foto’s online staan die je gezien wil hebben!

Trainen en bier tanken kan nu tegelijk met dit dumbbel bierglas