in

Temptation Island-verleidster Denise vertelt in tranen over deelname: ‘Ik heb er spijt van’

Een leven als Temptation Island-verleidster gaat niet altijd over rozen. Daar weet Denise alles van. De verleidster vertelt aan Goedele Liekens in Goedele on Top dat ze veel spijt heeft van haar deelname aan Temptation Island en dat een persoon in bijzonder ‘heel lelijk’ was.

Op social media waren de kijkers al niet heel positief over de verleidster.

Veel ruzie

Denise kwam later in de groep. De originele groep was al vrij hecht geworden en ze werd naar eigen zeggen daardoor niet heel hartelijk ontvangen. “Onderling was er veel ruzie. Het was geen leuke sfeer”, vertelt ze.”Ik wilde naar huis, de tweede dag al. Ik had supererge heimwee. Niemand deed echt aardig tegen mij.”

Mezdi

De blonde verleidster krijgt beelden te zien van het programma en vertelt dan dat ze veel spijt heeft dat ze heeft meegegaan. In de aflevering lijkt het alsof ze een goede klik heeft met Mezdi, maar dat bleek niet zo te zijn. Hierover zegt ze: “Uiteindelijk leer je Mezdi kennen, maar dan is hij eigenlijk de lelijkste van allemaal. Dan vind ik Jeremy, Kevin of Tim veel knapper, omdat die gewoon veel leuker zijn qua omgang.” Ze schrikt wel als ze dan ziet hoe die laatste drie achter haar rug om over haar praten.

Lees ook  Bloedmooie actrices die de 50 gepasseerd zijn (foto’s)
Niet gekwetst

Denise vertelde op haar tweede dag aan de verleidsters dat Mezdi haar buiten het zicht van de camera’s allemaal kusjes gaf. De anderen vertelden dit vervolgens aan Mezdi die daar heel boos om werd. “Een keertje lag ik te slapen, en toen was hij boos en had hij mij wakker gemaakt met geschreeuw: “What the fuck zeg jij? Wat zit jij te liegen?” Hij heeft ook over mij gezegd tijdens een interview “Ik kots die Denise echt uit.” Gelukkig kan de blonde schone heel zelfverzekerd zeggen dat Mezdi haar absoluut niet gekwetst heeft, maar achteraf zou ze nooit meegedaan hebben aan het programma.

Lees ook  Vader (26) gaat in restaurant eigen baby te lijf met gebroken glas.
Ontslagen

Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, is Denise door Temptation Island ook haar baan als secretaresse kwijtgeraakt. De week voordat het programma te zien was op tv, vertelde ze op haar werk over haar deelname en dat werd niet geaccepteerd. “Meteen de volgende dag moest ik op kantoor komen en kon ik m’n spullen pakken”, vertelt ze. Gedag zeggen tegen haar collega’s mocht niet en dat vindt ze vooral heel jammer. “Ik had het echt naar m’n zin op die plek.”


Hond sterft nadat steward van luchtvaartmaatschappij familie dwingt om hond in bagageluikje te stoppen.

9-jarige jongen redt het leven van een man nadat auto bovenop hem valt.