in

Temptation Island-deelneemster Meghan siert de cover van Playboy

Meghan laat op de cover van Playboy weinig aan de verbeelding over.

Say what?! Meghan Desaever, die in 2018 deelnam aan Temptation Island, poseert topless op de cover van Playboy. Meghan laat tijdens deze beachy shoot weinig aan de verbeelding over.

Topless poseren
In een interview met HLN vertelt Meghan openhartig over deze pikante fotoshoot. De 21-jarige Meghan ging op pad met fotograaf Steven Wolles, die al eerder samenwerkte met Meghan.

“Omdat we een goede band hebben en ik vertrouwen heb in z’n werk, had ik niet veel overtuiging nodig om topless te poseren”, deelt Meghan.

De kiekjes van deze shoot werden al gauw naar Playboy verstuurd. Met succes. De redactie bleek razend enthousiast en wilde Meghan op de cover zetten. “Toen we te horen kregen dat de foto’s voor de cover gebruikt zouden worden, waren we echt door het dolle heen.”

Lees ook  Hulpverleners massaal bekogeld in Nederland: 'Doe normaal'

De Temptation Island-deelnemer is weer helemaal back in shape.

Onzekerheden
Meghan biecht op dat ze dit vlak na de afleveringen van Temptation Island nooit had gedurfd. “Ik heb een tijdje heel ongezond geleefd. Ik ging constant uit en at continu fastfood. Ik was onzeker, molliger en zat niet goed in m’n vel.”

De 21-jarige besloot dankzij haar toenmalige vriend Maxence haar leven te veranderen. “Doordat hij veel met fitness bezig was, ben ik ook gezonder gaan eten en meer gaan sporten. Hij heeft me daar echt in aangemoedigd.”

Lees ook  Glennis Grace nagelt 13-jarige jongen aan de schandpaal

Sleutelen
Meghan zou volgens veel volgers op Instagram flink aan zichzelf hebben gesleuteld. Volgens Meghan zijn niet al deze geruchten waar.

“Het klopt niet dat ik alles aan m’n uiterlijk heb laten veranderen. Ik heb enkel m’n borsten laten vergroten en m’n gebit vernieuwd. Mijn gezicht is voor de rest volledig naturel.” Meghan laat zelfs weten dat zij haar borsten wil laten verkleinen. Doordat de realityster zo is afgevallen, vindt ze dat haar borsten te groot zijn voor haar lichaam.

Benieuwd naar meer? De nieuwste Playboy ligt vanaf donderdag in de winkel.

2,5 jaar na drama in Rotterdam-West: ‘Mijn zus was klaar met onze bemoeienis en die van Jeugdzorg’

S*ksjournaliste vertelt in boek over s*ksfeestjes en eigen s*ksleven: ‘Ik ben een sloerie want ik geloof niet in monogamie’