in

Temptation-Fabiola licht hitsige venten op

Ken je Fabiola Volkers nog? De knappe krullenbol die in Temptation Island Niels Van der Zanden wist te verleiden tot een potje scheefschaatsen?

Wel, die Fabiola Volkers heeft eveneens OnlyFans ontdekt, een site waar jongedames heel erg pikante dingen tonen.

Fabiola pakt ermee uit dat ze al meer dan 4500 abonnees heeft op OnlyFans, aan twintig euro per maand.

Als je weet dat OnlyFans zelf twintig procent commissie inhoudt, dan kan je ook ineens berekenen dat Fabiola maandelijks 72.000 euro in d’r pocket steekt.

Lees ook  Man gooit hete koffie in gezicht serveerster omdat ze kopje met linkerhand neerzette.

Daar is ze bijzonder blij mee: “Hoe meer haters, hoe meer money, hoe meer fame. Volgende week koop ik mijn BMW”, zo klinkt het.

Of haar inkomsten op OnlyFans zo hoog zullen blijven, is nog maar de vraag. Hitsige venten die abonnee worden in de hoop een blote glimp op te vangen van Fabiola, voelen zich nu opgelicht.

“Ze laat op OnlyFans niet meer zien dan op haar Instagram”, zo klinkt het massaal. Het ziet er dus naar uit dat ze alweer veel abonnees zal verliezen.

Lees ook  Nog nooit zoveel drinkwater gebruikt: ‘Nu zuinig zijn, anders is voorraad op’

Rosanna Voorwald, de vriendin van Niels, ziet in haar voormalige opponent een voorbeeld. Zij is vastbesloten om ook actief te worden op OnlyFans.

Maar vooraleer het zover is, gaat ze eerst (nog eens) aan haar billen laten sleutelen. Misschien dat ze zo’n dubbeldekkerkont wil als Fabiola?

Dame vist dierbaar bezit uit mobiel toilet

Agenten lachen en dansen en collega brengt Hitlergroet terwijl man overlijdt in politiecel in Charleroi: “Dit is onaanvaardbaar”