in

Te vroeg geboren baby verslaat coronavirus ondanks het lijden aan een hartafwijking en chronische longziekte

Een moedig meisje van een jaar is erin geslaagd het coronavirus te verslaan nadat ze te vroeg was geboren met een aangeboren hartafwijking en chronische longziekte, volgens rapporten.

Volgens The Daily Mail is Leah Peters uit Lincolnshire, Engeland, thuis in reizen naar het ziekenhuis voor behandeling.

Ze heeft een groot deel van haar korte leven in en buiten de verpleegafdelingen doorgebracht en vocht vrijwel vanaf haar geboorte.

Met dat in gedachten, is het geen wonder dat haar ouders bang waren voor hoe het zou gaan als ze besmet was met COVID-19.

En toch liet Leah veerkracht zien die zelfs moeder Agata en vader Michael heeft teruggenomen, omdat ze de dag nadat ze positief op coronavirus waren getest naar huis was gestuurd.

De éénjarige werd eind maart met spoed naar de Eerste Hulp gebracht nadat ze symptomen had ontwikkeld die overeenkwamen met COVID-19.

Lees ook  Papa filmt jonge meisjes in bikini en dat loopt niet helemaal goed af…

Mom Agata legde uit: “Een paar weken geleden merkten we dat Leah een beetje hoestte, maar toen we in een huis woonden bij ons en haar twee oudere zussen, Natalie van vier jaar en Emily van vijf jaar, gingen we ervan uit dat het een verkoudheid was of een andere kwaal.

“Vanwege Leah’s hartkwaal komt er elke week een verpleegster bij haar op bezoek.

‘De verpleegster nam haar statistieken en omdat ze een beetje laag waren en in combinatie met de hoest belde ze een ambulance en we werden naar de eerstehulpafdeling van het Pilgrim Hospital gebracht, waar ze zuurstof kreeg.’

Ze vervolgde: ‘Pas toen we op de afdeling waren, hoorden we dat ze positief was getest op coronavirus.

Lees ook  Xelly Cabau knipt ineens volle bos haar van hoofd

‘We waren echt verrast. Vanwege Leah’s bestaande omstandigheden hadden we het gehad over coronavirus en waren we bang dat als ze het zou vangen, ze echt zou worstelen.

‘Maar ze is een vechter en heeft ons allemaal verrast. Ze werd de dag na ontvangst van de testresultaten naar huis gestuurd en doet het momenteel heel goed. ”

Volgens rapporten is Leah, die te vroeg werd geboren na 32 weken en vijf dagen, een van de jongste patiënten in Engeland die het coronavirus heeft verslagen. Ze is gepland voor een operatie in de zomer voor haar aangeboren hartafwijking.

Wat een fantastisch nieuws is dit! Goed gedaan Leah, we zijn zo blij dat je er ondanks alles doorheen bent gekomen.

2-jarige verslaat kanker in stadium 4 na 15 maanden van slopende behandelingen

Chris neemt elke dag nieuwe tatoeage en ziet er nu zo uit