in

Taxichauffeur schoffeert vrouw met rollator: Direct ontslagen!

Een chauffeur van de Taxi Willemsen-De Koning is ontslagen nadat hij respectloos gedrag vertoonde tegenover een oudere vrouw met een gebroken been.

Het incident is gisteren gefilmd en op Facebook geplaatst. Op de video is te zien dat een oudere vrouw met haar rollator moeilijk vooruit komt en dat de taxichauffeur ongeduldig en met een dwingende toon “Kom maar mevrouw! De weg is vlak!” roept. Ook klapt hij regelmatig met z’n handen om aan te geven dat de dame op moet schieten.

LEES OOK!
Papa van in elkaar geslagen zoon (21) doet emotionele oproep.

Meerdere omstanders nemen het voor de bejaarde vrouw op, maar dat lijkt de chauffeur niets te doen. “Andere chauffeurs waren allang weggereden”, zegt hij nog. Een medewerker van een supermarkt besluit uiteindelijk de oudere vrouw het busje in te helpen.

‘Diep geschokt’

Arno Janssen, algemeen directeur van Taxi Willemsen-de Koning, laat aan Hart van Nederland weten “diep geschokt” te zijn. “We schamen ons diep, het gedrag van deze chauffeur is respectloos en niet acceptabel”.

LEES OOK!
Hoe je voor eens en voor altijd vervelende wratten en wild vlees verwijdert

Het taxibedrijf heeft excuses aangeboden en is in contact met de familie van de vrouw. Janssen laat ook weten dat er maatregelen zijn genomen richting de medewerker. “De chauffeur is per direct niet meer werkzaam. Wij willen dat mensen erop kunnen vertrouwen dat zij met zorg door ons worden vervoerd.”

‘Levensgevaarlijke patiënt uit kliniek ontsnapt waar Michael P. zat’

Pasgeborene overleeft maar net in vuilniszak