in

Tara Reid, Vicky uit American Pie, is nu 44 jaar en nog steeds super hot!

De eerste American Pie-film verscheen ondertussen alweer 21 jaar geleden in 1999. Deze immens populaire film was een mengeling van s*ksistische humor, s*ks en mooie dames.

Een film die vandaag de dag in het #MeToo-tijdperk wellicht niet meer door de beugel kan, maar vroeger vonden mensen deze films geniaal.

Er komt nochtans binnenkort een gloednieuwe American Pie-film op Netflix, maar deze keer spelen hitsige dames de hoofdrol.

De heerlijke Vicky uit American Pie is nu 44 jaar
Een half jaartje geleden namen we al eens kijkje hoe het tegenwoordig gaat met de beeldschone Nadia die we vooral kennen door haar legendarische slaapkamer scène waar ze poedelnaakt te bewonderen was. Zij is nu 46, maar ziet er nog steeds waanzinnig uit.

Lees ook  Opa vecht voor leven na het krijgen van bloedvergiftiging door het bijten van nagels

Hoe is het nu echter met die andere bom uit American Pie? Namelijk Tara Reid die de rol van Vicky speelde in drie films en waar iedereen over droomde als de perfecte ‘girl next door’.

Tara is nu 44 jaar en ziet er zeker niet slecht uit, maar van de waanzinnige Tara in haar twintiger jaren is helaas niet meer veel over.

Lees ook  Sam (19) raakte verlamd na eten tuinslak op feestje

De jaren op de teller zie je wel iets meer dan bij sommige van haar collega’s. Het feit dat er wat fillers en botox in haar gezicht is ingespoten zal daar ongetwijfeld wel in mee spelen.

Hieronder wat plaatjes van in haar gloriejaren en hoe ze er nu uitziet. Alsook haar memorable orgasme scène uit American Pie natuurlijk.

Julia uit sportschool gezet vanwege ‘te blote’ outfit

Dit stond er op het spiekbriefje van Famke Louise