in

Taakstraf voor man die geslachtsdeel tegen meisje (6) aanduwde

Johannes O. (54) uit Oldenzaal duwde in mei 2018 zijn ontblote penis tegen het lichaam van het zesjarige dochtertje van zijn toenmalige vriendin. Dat is de conclusie van de rechtbank in Almelo in de strafzaak tegen O.. De Oldenzaler is veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van 88 dagen. Ook moet hij het meisje 500 euro schadevergoeding betalen.

Lees ook  Ruzie over meisje aanleiding ongeregeldheden Urk, politiek wil opheldering

Twee weken geleden vertelde O.dat zijn relatie met de moeder van de zesjarige in die tijd al stroef verliep. Daarom sliep hij regelmatig op de bank. Zo ook in de nacht van 22 op 23 mei 2018. Toen was hij na een nachtdienst in slaap gevallen op de bank. Toen hij wakker werd met een ochtender*ctie bleek het meisje achter hem te staan aldus O..

Lees ook  Dode man gevonden in het water in Herwijnen

Toen hij haar op een gegeven moment optilde zou zijn nog steeds stij ve geslachtsdeel langs het meisje zijn geschuurd. De rechtbank oordeelt dat O. bewust met zijn ontblote geslachtsdeel langs de buik van het meisje streek. Daarmee maakte hij inbreuk op haar lichamelijke integriteit.

Dronken dame wil even tonen wat ze kan, maar dan? KLETSNAT! (video)

Rachel Hazes bereidde zelfmoordpoging voor: ‘Ik had al een mes gekocht’.