in

Sylvie Meis reageert op ontslag door te blote kleding

Sylvie Meis ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar ook al vinden wij haar outfits helemaal fabulous, haar werkgever, het Semper Opera Ball in Dresden, denkt daar toch even anders over.

Jurk
De afgelopen twee jaar werd Sylvie geboekt om het gala te presenteren, maar dit jaar is de blondine zonder pardon aan de kant gezet. De reden? Ze droeg afgelopen februari een jurk die te laag was uitgesneden.

Weinig verhullend
Het conservatieve publiek wat altijd bij het gala aanwezig is, kon dit blijkbaar niet waarderen en uitte hun kritiek bij de organisatoren. En dus wordt Sylvie nu vervangen.

LEES OOK!
Hou je van kaas? Deze nieuwe soort is gemaakt van bacteriën uit de menselijke neus, navel en oksel

“We waren erg blij met Sylvie Meis als presentator. Maar dit jaar droeg ze een jurk die zo laag was uitgesneden, dat het te weinig verhullend was voor het conservatieve publiek. Er kwam veel kritiek op”, aldus Hans-Joachim Frey, directeur van het operagala.

Sylvie’s reactie
Maar er is nu ook kritiek op de manier waarop Sylvie aan de kant word gezet. “Het is me niet bijgebleven dat ze zich te bloot kleedde. Ze hadden van tevoren naar haar jurk kunnen kijken, het is oneerlijk om hier achteraf over te klagen”, schrijft hij.

LEES OOK!
Justin en zijn vriendin laten zich helemaal ombouwen om op poppen te lijken

Ook wij vinden dat dit sowieso geen reden is om iemand de deur te wijzen, en ook Sylvie vindt het commentaar allesbehalve terecht. “Mijn jurk was wellicht diep uitgesneden, maar het zakte niet zo laag als het commentaar dat het invloed zou hebben gehad op mijn presentatie. De kritiek is nooit aan mij medegedeeld.”

Vader bindt 6-jarige zoon met astma aan garagedeur, slaat hem met hamer omdat hij ‘te veel bewoog’

Hier geeft Gordon duizenden euro’s aan uit