in

Sylvie Meis heeft het zwaar

Sylvie Meis heeft het zwaar deze warme zomerdagen. Ze mist haar zoon Damián ontzettend, die onlangs verhuisde naar zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken. Dat vertelt ze exclusief in een gesprek met RTL Deutschland.

Fragmenten van het gesprek met haar zijn in de video hierboven te zien. Eerder was Sylvie ook in Denemarken geweest om de eerste voetbaltraining van Damián bij te wonen. Ze nam ook haar verloofde Niclas mee naar het Deense Esbjerg. Hier heeft hij ook Sylvies ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman ontmoet. Een echt familie-uitje dus!

Lees ook  Eigenaar geeft hond uitslag van kankeronderzoek: haar reactie doet harten smelten over de hele wereld

Een paar weken geleden hebben Sylvie en Rafael in een bijzonder dubbelinterview bekend gemaakt dat hun zoon intrekt bij zijn vader om daar te gaan voetballen. Sylvie heeft toegegeven dat ze in eerste instantie helemaal niet blij is geweest met de verhuisplannen. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was.

Lees ook  Blinde hond ziet zijn baasjes weer na een ingrijpende operatie. Zijn reactie is schitterend.

Het was voor mij wel emotioneel”, aldus Sylvie. “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken (…) Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel.”

‘Wesley en Yolanthe weer aan het daten’

Zien: Trofeejager die olifanten en leeuwen afschoot, opgepeuzeld door krokodillen.