in

Sylvie Meis gaat met deze man trouwen!

Eerder werd er al over gespeculeerd, nu is daar dan de bevestiging: Sylvie Meis is verloofd! Drie maanden nadat ze voor het eerst werd gezien met haar vriend Niclas Castello, zijn de twee tortelduifjes van plan te gaan trouwen.

Dat bevestigt haar management aan het Duitse Bunte. Verdere details over de verloving zijn nog niet bekend.

Eerder deze maand kon Shownieuws al exclusieve foto’s laten zien, waarop vooral Sylvie’s ring erg opviel.

Hoewel ze normaal ook een diamant draagt, heeft ze nu duidelijk een ander sieraad om haar vinger zitten.

De gebruikelijke ronde diamant die aangevuld wordt met kleinere diamantjes, is vervangen door een nog opvallendere variant. Het heeft er dan ook alle schijn van dit juweel haar verlovingsring is.

Sylvie maakte haar nieuwe liefde in juli bekend, toen ze zoenend in zee werd gefotografeerd. De vonk zou op het huwelijk van Sylvie’s vriendin Barbara Meier en haar man Klemens Hallmann zijn overgesprongen.

Lees ook  Twee tieners verdronken nadat ze een 5-jarig meisje uit rivier probeerde te redden

Wie is de nieuwe vriend van Sylvie Meis?

Castello wordt in 1978 geboren als Norbert Zerbs in een klein stadje in Duitsland. Als jongen raakt hij betrokken bij de Duitse streetartscene. Ook verblijft hij een periode in de Parijse wijk Montmartre, waar hij deel uitmaakt van de kunstenaarskring rond de Franse urban artist Invader.

Castello gaat weer terug naar Duitsland, waar hij een tijdje een kunstopleiding aan een privé-universiteit volgt. Na twee jaar stopt Castello met zijn studie en verhuist hij naar New York. Daar gaat hij in de leer bij Arleen Schloss, destijds een beroemde kunstenaar en mentor van onder anderen Jean-Michel Basquiat en Keith Haring.

De Duitser legt zich in New York ook toe op streetart, maar ontwikkelt zich langzamerhand steeds meer op het gebied van popart. Castello raakt vooral bekend door zijn The Kiss-beelden: sculpturen van monden in allerlei verschillende kleuren en materialen.

Lees ook  Deze 19-jarige haar gezichtsvermogen begon plots te falen – toen ontdekten de artsen een nachtmerrie

Ook de verzameling brandblussers die hij beschilderde en beplakte is een populair werk van zijn hand. De Duitse kunstenaar gooit eveneens hoge ogen met zijn cubic paintings: door hem vervaardigde schilderijen die hij opfrommelt en in een glazen kubus tentoonstelt.

De kunst van Castello is ook populair bij beroemdheden: zo zouden Beyoncé, JAY-Z en Arnold Schwarzenegger tot zijn klantenkring behoren.

De socialite was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Spanje woest om vrijspraak voor ver krachting van vijf mannen omdat 14-jarig meisje niet bij bewustzijn was

Alle blaadjes waaien van de bomen: Enorm onstuimig herfstweekend op komst