in

Sylvana IJsselmuiden laat met deze foto’s niks aan de verbeelding over

For Him Magazine, ook wel bekend als FHM, heeft Sylvana IJsselmuiden uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland van 2020. En eerlijk is eerlijk. Wanneer je haar foto’s bekijkt snap je precies waarom zij door de redactie van het mannenblad is uitgekozen als mooiste vrouw van Nederland. Wij gingen voor je op zoek wie Sylvana IJsselmuiden eigenlijk is en zochten er gelijk even wat mooie kiekjes voor je bij.

De mooiste vrouw van Nederland
For Him Magazine is een echt mannenblad. Dit jaar zou het blad voor de twintigste keer de award voor mooiste vrouw van Nederland uitbrengen. Een gigantisch feest met tal van gasten was al gepland. Maar toen kwam corona om de hoek kijken. Ontzettend balen natuurlijk. Om die reden kon het gigantische feest niet doorgaan. Maar het niet kunnen uitreiken van deze award was geen optie.

Het magazine heeft inmiddels bekend gemaakt wie dit jaar de award voor mooiste vrouw van Nederland heeft gewonnen. Niemand minder dan Sylvana IJsselmuiden mag dit jaar met de eer strijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoi, doei, liefde. #shoot #work

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Waar kennen we Sylvana van?
Sylvana IJsselmuiden werd geboren in 1994 in Leeuwarden. Na haar studie als artiest drama ging ze aan de slag voor de nationale televisie. Zo was ze onder andere te zien bij SBS, RTL en XITE. IJsselmuiden presenteerde hier onder andere de programma’s Babes in Business en Uit Voorraad Leverbaar. Echt bekend onder het jongere publiek werd de 21-jarige Friezin dankzij Dumpert. Zo was ze onder andere een vast gezicht in de serie Dumpertreeten.

Lees ook  Moeder in shock wanneer zoon geboren wordt met bloederige plekken, dan onthult dokter het ondenkbare

Sylvana IJsselmuiden al tijden geroemd
Veel liefhebbers zullen het wel weten. Sylvana IJsselmuiden stond al een flinke tijd behoorlijk hoog in de rankings van FHM. Ze kwam twee jaar geleden zelfs als tiende de lijst binnen. Een prestatie op zich. Vorig jaar moest Sylvana IJsselmuiden toch nog net even iets meer vrouwen voor zich dulden, ze werd vijftiende. Eindelijk is het moment daar en staat ze op de eerste plek. En dat is iets waar de Friezin toch ontzettend blij mee is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag neem ik een dagje de Instagram van de @fhm_nederland over. En neem ik jullie mee door het mooie Friesland!!♡

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Wat vindt Sylvana er zelf van?
Het is natuurlijk niet niks om ineens uitgeroepen te worden als dé mooiste vrouw van Nederland. Sylvana IJsselmuiden heeft in een reactie inmiddels laten weten dat ze het een ongekende eer vindt om de titel Mooiste Vrouw van Nederland te mogen dragen. Daarnaast heeft ze ook al een idee hoe het kan dat ze ineens deze titel heeft gekregen. De reden ligt volgens haar in haar innerlijk. Haar motto is dan ook niet voor niets: “Uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.” Daarnaast geeft ze aan zich nergens te goed voor te voelen en al die tijd met beide benen op de grond te hebben gestaan.

Lees ook  Een mishandelde vrouw laat een hartverscheurende brief achter met haar op puppy op het vliegveld.

Sylvana IJsselmuiden is een s*kssymbool
Volgens de hoofdredacteur van For Him Magazine, Chris Riemens, is Sylvana een s*kssymbool voor de huidige generatie. Hetgeen dat Katja Schuurman en Tatjana Simic in eerdere tijden waren voor hun generaties. IJsselmuiden staat met beide benen op de grond, weet precies wat ze wel en niet wil, authentiek en supersexy. Sylvana zelf ziet zich niet als s*kssymbool, al kan ze het wel begrijpen dat anderen dat wel zo zien.

Wie staan er nog meer in de Top 10?
Maar natuurlijk is het niet alleen Sylvana IJsselmuiden die een eervolle vermelding verdient als het gaat om de Mooiste Vrouw van Nederland. We maken graag de Top 10 nog even voor je compleet.

  1. Sylvana IJsselmuiden
  2. Romee Strijd
  3. Yolanthe Cabau
  4. Romy Monteiro
  5. Katja Schuurman
  6. Doutzen Kroes
  7. Abbey Hoes
  8. Jessie Jazz Vuijk
  9. Zoey Ivory
  10. Yasmin Karssing

All-Time Favorite Award
Aangezien For Him Magazine dit jaar twintig jaar bestaat is er ook besloten om een nieuwe award in het leven te roepen. Deze All-Time Favorite Award is uitgereikt aan Yolanthe Cabau van Kasbergen. Yolanthe won in de afgelopen twintig jaar maar liefst drie keer de gewone FHM-award. Reden genoeg om haar extra in het zonnetje te zetten terwijl Sylvana IJsselmuiden er vandoor gaat met de hoofdprijs.

Yvonne na 19 jaar werken ontslagen omdat ze vergat 20 cent in contanten in de kassa te doen

Maximaal dertig mensen bij kerkdiensten en advies om niet te zingen