in

‘Supermom’ grijpt inbreekster na sprint en vergroot kans op droombaan bij politie

Een 36-jarige inwoonster van Putten heeft gisteravond met een heldhaftig optreden een forse stap gezet richting haar droombaan: werken bij de politie. De vrouw zette zonder enige aarzeling de achtervolging in op een inbreekster, nadat haar kind had geroepen: ‘Mam er zit een vrouw met een knotje in onze auto’.

Na een korte sprint wist de Puttense de inbreekster, een 28-jarige vrouw zonder vaste woon- en verblijfplaats, te pakken. Ze schakelde direct de politie en buren in, die op dat moment juist op zoek waren naar hun autosleutels.

Lees ook  Moeder smst leraar 4-jarige dochter nadat hond raar begint te doen, krijgt onverwacht antwoord

De inbreekster had die uit hun huis weggegrist en verborgen in een heuptasje. In het tasje trof de politie onder meer pasjes en geld afkomstig uit de auto van haar achtervolgster. De inbreekster werd aangehouden en zit nog steeds vast.

Aanmoediging
Agent Alex Braakenburg plaatste het verhaal over de ‘Supermom’ op Instagram. In zijn post moedigt hij de dappere Puttense aan voor haar droombaan te gaan. ,,De moeder in kwestie wil heel graag bij de politie solliciteren. Ik zeg: wij zijn altijd op zoek naar zulke daadkrachtige collega’s.’’

Lees ook  Klaasje Meijer uit K3 in bikini lekkerste wat je ziet op deze saaie maandag!

‘Drugsatlete’ Madiea G. moet 8,5 jaar de cel in en barst in tranen uit

Man (19) lokt minder-jarig meisje naar binnen doet het ergste..