in

Super chille baby komt ter wereld met zijn handen in de lucht.

Iets zegt ons dat deze baby niet meteen begreep wat zijn moeder tijdens de bevalling moest doorstaan. Hij gaat alleszins niet serieus met dit moment om, zeker omdat zijn ouders extreem bezorgd waren om zijn gezondheid.

Sullivan kwam ter wereld nadat zijn moeder Angel Taylor vier dagen lang ondraaglijke weeën had. Ze moest haar zoon een week te vroeg ter wereld brengen nadat een doktersbezoek aan het licht had gebracht dat haar bloeddruk gevaarlijk hoog was. Er bestond ook een groot gevaar voor de gezondheid van de baby.

Lees ook  Familie blijft man steunen die ervan beschuldigd wordt 12 dagen oude baby verkr*cht te hebben.

Angel beviel uiteindelijk via een keizersnede, op welk moment Sullivan op een erg entertainende manier ter wereld kwam – namelijk met zijn handen in de lucht alsof het hem niets kon schelen.

De geboorte van Sullivan werd vastgelegd door Laura Shockley die erin slaagde om een foto te maken van de baby met z’n armpjes in de lucht.

Lees ook  Rouwende honden troosten elkaar nadat hun baasje is overleden om ze te redden

Blijkt dat dit helemaal in de aard van Sullivan ligt, want moeder Angel beschrijft hem nu als de meest chille baby ter wereld.

Dokters vertellen 23-jarige vrouw dat ze zich de pijn verbeeldt, tot er een scan wordt gemaakt

10-jarige overlijdt in gestoord ongeval. Dan kijken dokters naar mama en vragen haar om hartverscheurende beslissing te nemen.