in

Studie onthult dat 1 op 30 mensen in de douche poept

Het is een universele realiteit waar niemand aan ontsnapt: iedereen poept. Met dat in het achterhoofd, laten we even een recente studie bekijken waaruit blijkt dat 1 op 30 mensen ook in de douche zou poepen. Inderdaad, ze doen gewoon een nummer 2 terwijl ze zich wassen. Dat lijkt ons contraproductief, toch?

Dit verrassende onderzoek werd uitgevoerd door een badkamerbedrijf genaamd QS Supplies, die 1.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten vroegen naar hun beschamende badkamergewoontes.

Dit is ongetwijfeld het ergste wat ze ontdekten.

Een op dertig ondervraagden gaven toe dat ze wel eens in de douche op hun werk poepten. Meen je dat nou, wie zou zoiets toegeven? En gaat het dan gewoon door het afspoelgaatje?

Lees ook  Wordt Jos Brech vrijgelaten?

Minder verrassend is dat 1 op 3 personen bekent ooit al eens onder de douche geürineerd te hebben. 1 op 20 mensen gaf dan weer aan dat ze wel eens intiem met zichzelf zijn onder de douche. Jemig, iemand moet die douches ook nog schoonmaken hoor!

Slechts één procent van de ondervraagden gaf toe dat ze zich maar een keer per week wassen en 18 procent van de ondervraagden gaf aan dat ze zich een tot drie keer per week wassen. 31 procent van de mensen neemt elke dag een douche, en de overgrote meerderheid wast zich vier tot zes keer per week.

Lees ook  Dieven gaan aan de haal met tandem van gehandicapt jongetje (11) uit Tiel.

Het badkamerbedrijf schreef over de bevindingen: “Onze badkamergewoontes zijn meer dan zuiver logische keuzes om hygiënisch te blijven. Ze onthullen ook geheimen over wie we zijn, wat we belangrijk vinden en zelfs hoe onze relaties zijn.”

Ja, beeld je maar eens in dat je een relatie hebt met iemand die in de douche poept!

Man wil scheiden nadat vrouw klaagt over buikpijn

Moeder in shock nadat gestolen foto van dochtertje als sekspop wordt gebruikt die voor €500 te koop staat