in

Studie legt grote oplichting bloot. Kankerartsen willen zelf absoluut geen chemotherapie ondergaan!

“Als arts op rust kan ik eerlijk zeggen dat – tenzij je toestand kritiek is – je beste kans om een hoge leeftijd te bereiken erin bestaat om artsen en ziekenhuizen te vermijden en een beroep te doen op gezonde voeding, plantaardige en andere vormen natuurlijke geneeskunde. Bijna alle medicijnen zijn giftig en er alleen op gericht om de symptomen te behandelen en niet de ziekte zelf te genezen. Ons officieel gezondheidssysteem is hopeloos onaangepast en/of corrupt. De behandeling van kanker en andere degeneratieve ziektes is een nationale schande. Hoe eerder je dat leert, hoe beter het je zal vergaan.”(Dr. Allen Greenberg)

Een bevraging bij enkele dokters of ze zelf een chemokuur of chemotherapie zouden ondergaan, brengt enkele schokkende resultaten aan het licht. De studie werd uitgevoerd door het Hutchinson Cancer Research Center en 79% van de bevraagde artsen zou zelf nooit instemmen met een chemobehandeling.

Lees ook  Gerard Joling haalt keihard uit naar Gordon

Hoewel chemotherapie lang als de meest effectieve methode werd beschouwd om kanker te bestrijden, toont een recente studie het tegendeel aan. Chemo zou kanker zelfs nog erger maken. De extreem agressieve therapie doodt zowel kankercellen als gezonde cellen en zou ervoor zorgen dat gezonde cellen een proteïne afscheiden dat precies verantwoordelijk is voor de groei van tumoren.

Onderzoekers in Amerika deden deze “onverwachte ontdekking” toen ze wilden onderzoeken waarom kankercellen in een labo zo eenvoudig vernietigd kunnen worden en waarom dat in het menselijk lichaam zoveel moeilijker is.

Ze testten de gevolgen van chemotherapie en vonden “bewijs van beschadigd DNA” in gezonde cellen. De wetenschappers ontdekten na een chemobehandeling een proteïne genaamd WNT16B dat de overleving van kankercellen bevordert. “De toename van WNT16B was totaal onverwacht”, zei Peter Nelson van het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seattle.

Lees ook  ’Het zwembadje in onze tuin werd bijna de dood voor onze hond’

“Als dit WNT16B wordt afgescheiden, reageert het met nabijgelegen tumorcellen en zorgt ervoor dat ze nog groeien, en nog erger, resistent worden voor therapie”, aldus Nelson.

Dit onderzoek zou de weg moeten plaveien naar nieuwe vormen van behandeling om kanker te bestrijden.

Een Franse professor Charles Mathe voegt er nog aan toe: “Als ik kanker zou krijgen, zou ik me in geen geval in een klassiek kankercentrum laten behandelen. Je hebt betere overlevingskansen als je van dergelijke centra wegblijft.”

DEEL dit opmerkelijke bericht met iedereen die je kent!

Deze jongen verlaat het klaslokaal en zijn juf barst in tranen uit. Daarna verandert ze alles voor altijd

Jongen wordt gepest omdat hij oude schoenen van mama draagt. 13-jarige geeft haar nieuwe schoenen aan hem