in

Straathond verhongert en sterft bijna, tot politieagent komt en het juiste doet

Alle dieren verdienen een leuke thuis vol warmte en liefde.

Daarom is het extra pijnlijk wanneer we verhalen lezen over straathonden, zoals deze die werd gevonden door politieagent William McCarthy.

De hongerige hond was wanhopig op zoek naar voedsel en het leek wel alsof hij aan het opgeven was. Maar gelukkig kwam politieagent William plots uit het niets, en ondernam actie voor het te laat was.

Dakloze honden kunnen in steden overal ter wereld worden aangetroffen. Het is een hartverscheurend moment wanneer we ze zien, en een zonde dat ze geen warm nest hebben.

Dat was ook wat William dacht, tijdens zijn shift in Californië. Hij zag iets dat zijn hart deed bloeden.

Zag straathond

Op de hoek van de straat stond een eenzame straathond, het vuilnis aan het doorzoeken naar eten. William, een fervente dierenliefhebber, besefte dat hij niet zomaar kon staan kijken. Maar in plaats van de auto te stoppen en naar de hond toe te stappen, reed hij verder.

Lees ook  WOW: Dit is wat er gebeurt als je een in alcohol gedrenkt watje in je navel legt! Dit moet je proberen!

Maar, hij keerde al snel terug.

Agent William ging naar een nabijgelegen winkel en kocht wat hondenvoer. Daarna keerde hij terug naar de hoek waar de hond stond.

Bracht eten mee

De agent wandelde op de hond af, zat bij hem neer en legde een pakje hondeneten op de stoep. Maar dat was nog niet alles. William had nog meer eten voor de hond, en terwijl hij hem aan het voederen was, nam iemand een foto van de agent en de hond. Een foto die nu als een vuurtje op het internet rondgaat.

“Het was gaaf om te zien dat een agent dat deed,” vertelde Marty, de man die de foto nam en in een nabijgelegen school werkt, aan de Chicago Tribune.

Lees ook  9 jaar en al op de universiteit: “Ze noemen mij de nieuwe Einstein”

“Weet je, normaal als we een agent zien, denken we dat er iets erg gebeurd is. Sommige ouders van de school in de buurt stopten en waren bezorgd. Maar toen we zijn mooie gebaar zagen waren we echt ontroerd.”

Vol lof onthaald

Agent William heeft nu berichtjes gekregen van mensen overal ter wereld, een eerbetoon voor wat hij gedaan heeft voor de arme hond.

We weten niet of de hond daarna naar een dierenarts werd gebracht of naar een asiel. Maar we hopen wel dat het misschien het begin kan zijn voor een nieuw leven voor deze hond. Eentje met een liefdevolle thuis.

Wat een held, deze agent! Deel dit artikel om eer te betuigen aan deze barmhartige daad.

Man schreeuwt in restaurant tegen moeder dat “haar baby zijn bek moet houden”, dan schiet een vader te hulp en maakt haar sprakeloos

Mirakelremedie: Dit is hoe je komaf maakt met slijm en een vervelende hoest in slechts 1 nacht!