in

Stier zit al heel zijn leven vastgeketend – bekijk zijn reactie wanneer hij eindelijk vrijgelaten is!

Het dieren toevluchtsoord “Gut Aiderbichl ” uit Oostenrijk werd gesticht door Michael Aufhaser en Irene Florence. Ze begonnen met het rehabiliteren van een paar dieren, maar op den duur is her reservaat alleen maar groter en groter geworden.

Vandaag de dag heeft het koppel meer dan 20 natuurreservaten voor wilde dieren onder meer in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, waar in totaal meer dan 5600 dieren leven. Een van de dieren is de stier genaamd Bandit.

Lees ook  Man grist plots onbekend vijfjarig kind mee en springt voor trein

De stier leefde jarenlang in wrede omstandigheden. Hij was 24 uur per dag vastgeketend en had nauwelijks ruimte om zijn hoofd te bewegen. Dieren zijn niet gemaakt om in gevangenschap te leven, en deze stier is daar het perfecte voorbeeld van.

Het is prachtig om te zien hoe de stier rondspringt in het hooi als hij eindelijk vrij is. Het is mooi om te zien dat de stier en Michael een unieke band hebben.

Lees ook  Oma denkt dat ze aan het sterven is, dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden.

De stier is zonder meer dankbaar dat hij uit zijn benarde situatie is gered. Michael en Irene zijn alledaagse helden die al het respect verdienen wat ze kunnen krijgen. Deel het mooie filmpje met je vrienden!

86-jarige demente man moet eerst een paar keer uit bed vallen voordat bedhek wordt teruggezet

Als Elsa de hond met het droevige gezicht overleeft zou ze een onvervalst “kerstwonder” kunnen worden.