in

Stiefvader m*sbruikt meisje vijf jaar lang – totdat een motorclub ingrijpt!

Vijf jaar lang werd dit meisje mishandeld en m*sbruikt door haar stiefvader. Het heeft helaas lang geduurd voordat zij er voor uit durfde te komen. Dat is het verdrietige verhaal van een tienjarig meisje.

In eerste instantie was het altijd een erg vrolijke meid. Op den duur durfde zij niet eens meer te slapen en te eten. Deze dramatische ervaring heeft maar liefst vijf jaar geduurd, voordat ze ervoor uit durfde te komen.

Lees ook  Dierentuinverzorgers filmen hoe gorilla haar pasgeboren baby uren na de geboorte overlaadt met kusjes.

Het meisje was vooral heel erg bang voor haar stiefvader. Toen ze vijftien werd, durfde ze het eindelijk aan om het tegen haar moeder te vertellen. Haar moeder was erg geschrokken en vroeg direct om hulp: en niet zomaar hulp.

Haar moeder schakelde namelijk BACA in (Bikers Against Child Abuse). De heren hoorden haar verhaal en wisten direct genoeg. De motorclub kwam om het meisje op te halen én te beschermen. Het meisje voelde zich weer geheel veilig, omdat ze altijd in de gaten werd gehouden door deze heren.

Lees ook  Marieke Elsinga doet schokkende uitspraak over Humberto Tan

Hieronder kun je de video bekijken van het verhaal. Zowel het meisje, haar moeder als een aantal leden van de motorclub vertellen hun verhaal.

Vond je dit ook een aangrijpend verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Hierom moet je dus niet gaan zwemmen tijdens het onweer. Wat een beelden!

Slechts 2 dagen na de abortusgrens werd dit meisje geboren. Ze overtreft alle verwachtingen.