in

Stiefmoeder staakt plotseling het huwelijk. Ze fluistert enkele woorden die de 4-jarige in tranen doet uitbarsten.

Een huwelijk zorgt altijd wel voor tranen van vreugde. Dat was een les die ook de vierjarige Gage leerde, toen hij moeite had om zijn emoties te bedwingen wanneer zijn vader, marinier Joshua Newville, met Emily Leehan trouwde. De kleine Gage had de grootste moeite om zich kranig te houden. Dat was totdat de bruid van zijn vader enkele beloftes begon te lezen die ze speciaal voor hem geschreven had.

Het was een trots moment in het leven van Gage Newville. Hij stond langs de zijde van zijn vader terwijl het echtpaar elkaar het jawoord gaf.

Lees ook  Zwangere dalmatiër met gigantische buik op punt om te bevallen: dan beseft dierenarts zijn fout

Wist hij veel dat Leehan ook voor hem speciale huwelijksbeloften had geschreven. Toen ze de woorden uitsprak, werd het allemaal teveel voor Gage.

Gage liet de traantjes meteen de vrije loop. Leehan begon: “Ik wil dat je veilig bent, en dat je je uiterste best doet en een goede persoon bent.”

Voor ze verder kon, had Gage echter al zijn armen rond haar geslagen. Zoals verwacht steeg er een collectieve “oooh” op uit het publiek terwijl Leehan hem probeerde te troosten. “Huil niet, schatje”, zei ze.

“Ik hoop dat je beseft dat je echt een bijzondere jongen bent”, ging Leehan verder. “Je bent zo extreem slim, knap en lief voor anderen. Je hebt geholpen me te vormen tot de vrouw die ik ben en ik heb jou het geschenk van het leven misschien niet gegeven, maar het leven gaf me zeker wel het geschenk dat jij bent.”

Lees ook  Fietser (16) overleden na aanrijding met vluchtmis drijf in Vorselaar: 21-jarige bestuurder was onder invloed

Zowel Leehan als Newville dienen in het Amerikaanse leger. Meteen na het huwelijk keerden ze terug naar hun gezamenlijke legerbasis om aan hun getrouwde leven te beginnen.

Hun bruiloft was er zeker eentje om nooit meer te vergeten. Bekijk de hartverwarmende video hieronder!

Echtgenoot blaast laatste adem uit met vrouw langs zijn zijde. Dan ziet hun dochter een hartverscheurend detail.

Hij luncht iedere week met een dakloze vrouw – op een dag bekende ze toen iets dat alles veranderde