in

Stewardess redt tien maanden oude baby die uit de armen van zijn moeder valt

Cabinepersoneel van een vliegtuig wordt getraind op noodsituaties aan boord. Maar er kunnen zich natuurlijk ook situaties voordoen op het vliegveld zelf. Vorige maand gebeurde precies zoiets op het vliegveld in Mumbai, aldus de Times of India.

Een moeder met haar kindje waren op weg naar de security check, toen de baby per ongeluk uit haar armen slipte. Een stewardess van Jet Airways reageerde direct toen ze de baby zag vallen. Ze maakte een noodduik naar de grond en, terwijl ze plat op haar gezicht viel, kon nog net haar armen strekken om de val van de baby te breken.

Lees ook  Dít is het allerduurste huis van Nederland en het staat te koop.

De moeder van de baby, Gulafa Shaikh, schreef een brief naar Jet Airways: “Gelukkig redde een meisje mijn babyjongetje. Het meisje, zonder aan haar eigen leven te denken, hielp me en sprong gewoon en ving mijn zoontje. Ze raakte ook gewond aan haar gezicht en heeft misschien een permanent litteken op haar neus.”

Lees ook  Meisje zegt op Skype tegen haar vriend dat ze hem heel erg mist, maar let goed op wat er vervolgens op de achtergrond gebeurt!

De vliegtuigmaatschappij heeft de heldendaad van Mitanshi Vaidya bevestigd en gaf aan erg trots te zijn op haar. De stewardess zelf bleef bescheiden en wilde geen beloning van de moeder aannemen.

Wat een geweldige actie van de stewardess! Zonder een moment aan haar eigen welzijn te denken redde ze de baby van een hele lelijke val.

Deze 27-jarige vrouw dumpte haar vriendje en is nu samen met zijn vader: “We gaan trouwen”

Nadat haar echtgenoot stierf, komt ze te weten dat ze zwanger is – en ziet daarna de overweldigende echografie