in

Stewardess adopteert eenzame zwerfhond die elke dag trouw buiten het hotel op haar wachtte

De Duitse Olivia Sievers is stewardess en een groot hondenliefhebber. Vaak vliegt ze voor haar werk naar Buenos Aires in Argentinië. Normaal gesproken verblijft ze daar altijd in hetzelfde hotel. Op een dag zag ze buiten het hotel een eenzame zwerfhond staan, aldus Animal Channel.

Ze besloot de arme hond iets om te eten te geven. Zonder dat ze het wisten was dit het begin van een hele bijzondere vriendschap!

De viervoeter, die Olivia “Rubio” noemde, stond elke dag op haar te wachten bij het hotel. Als hij haar zag begon hij meteen te kwispelen en om aandacht te vragen.

Aan Noticiero Trece vertelde Olivia dat ze via een omweg probeerde te lopen: “Ik probeerde een andere weg te kiezen, omdat ik niet wou dat hij me naar het hotel volgde. Maar het was niet mogelijk. Hij kwam altijd terug en volgde me. Ik heb het een uur geprobeerd, maar hij bleef me altijd 

Lees ook  Man staat buiten het verpleeghuis van zijn vrouw om 67-jarig jubileum te vieren nadat coronavirus ze scheidden

aankijken en volgen. Hij was erg blij dat iemand hem attentie gaf.”

Het was duidelijk dat Rubio zijn hart had verpacht en nergens anders naartoe zou gaan. Ze bleef hem eten geven en bedekte hem soms met een dekentje van haar vliegmaatschappij tegen de kou.

Zelfs het dierenasiel kon hem niet tegenhouden! Nadat Olivia ze had gecontacteerd om te zien of ze voor hem konden zorgen, ontsnapte hij snel om daarna weer voor de deur van het hotel te staan.

Lees ook  Marijke (49): ‘‘Mijn vader was nog geen drie jaar getrouwd toen hij al vreemdging’’

Uiteindelijk zag ze maar één oplossing: Rubio meenemen naar Duitsland.

Eenmaal in Duitsland aangekomen paste hij zich zonder enige problemen aan. Niet alleen had hij nieuwe baasjes, hij had ook een andere hond om mee te spelen!

Wat een geweldige actie van Olivia! Ook al heeft hij de halve wereld moeten rondreizen, Rubio heeft een prachtig nieuw gezin en is een tevreden en gelukkige viervoeter. Vergeet niet dit mooie verhaal met familie en vrienden te delen.

Deze 23-jarige verwacht een drieling maar dan kunnen de artsen niet geloven wat ze zien

Deze baby werd 2 dagen na de abortuslimiet geboren: 9 maanden later is ze een echt mirakel