in

Steward dwingt zieke oude vrouw om vooraan in het vliegtuig te gaan zitten – seconden later beseft vreemde wat er aan de hand is.

Vliegtuigpersoneel maken de vreemdste en gekste dingen mee. Er is altijd wel iemand die klaagt omdat ze hun stoel, het eten of de drank niet goed vinden, ze houden niet van de mensen rondom hen … de lijst is oneindig. Voor de stewards en stewardessen maakt het vaak niet uit wat het probleem is: de klant heeft altijd gelijk. Deze mensen worden gedwongen om kritiek met de glimlach te slikken.

Wat passagiers soms niet beseffen is dat deze mensen het beste van zichzelf geven om de best mogelijke service te garanderen.

Vraag dat maar aan Sharon Radcliffe, die getuige was van hoe steward Jeffrey Jones zijn verplichtingen ver te boven ging toen een passagier op zijn vlucht tekenen van ziekte begon te vertonen.

Verpleegster Sharon Radcliffe reisde begin maart van Detroit naar Nashville. Maar het vliegtuig was zelfs nog niet opgestegen toen de vlucht een dramatische wending kreeg.

Enkele rijen voor Sharon zag ze hoe een vrouw ongecontroleerd begon te beven. De vrouw was in nood en had hulp nodig. Maar steward Jones had het meteen opgemerkt en snelde naar haar toe. Hij vroeg de vrouw om vooraan in het vliegtuig te gaan zitten.

Lees ook  Ontroerend: arm gezin leert rijk gezin dat gezondheid pas écht onbetaalbaar is!

Sharon, die bezorgd was dat Jones de vrouw van het vliegtuig zou gooien, probeerde tussenbeide te komen. Jones stelde haar gerust en antwoordde dat hij de vrouw om een goede reden verplaatste. “Ze vliegt in eerste klasse”, zei hij.

Bleek dat Jones besefte dat de vrouw aan Parkinson leed, net zoals zijn eigen oma. Daarom wist hij dat de dame meemaakte en handelde om haar vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. Haar naar eerste klasse verplaatsen was nog maar het begin.

Sharon schreef op Facebook: “Voor de hele vlucht zag ik hoe hij haar constant controleerde, over haar rug wreef, haar recht hielp, haar handje vasthield en haar behandelde als zijn eigen moeder.”

Jones deed alles wat hij kon om deze vrouw veilig en comfortabel te doen voelen. Tijdens de hele vlucht week hij amper van haar zijde. Wanneer Sharon hem vroeg of hij hulp nodig had, legde Jones uit dat hij alles onder controle had.

Lees ook  Mama houdt baby’tje van 340 gram voor het eerst vast – roert iedereen in de kamer tot tranen toe.

De post van Sharon gaat verder: “Ik vroeg hem of hij hulp nodig had om haar naar het toilet te begeleiden, en hij zei me: ‘Ik heb dit.’ Hij zei me dat zijn grootmoeder ook Parkinson had en dat alles oké was, maar dat hij mijn aanbod om te helpen erg waardeerde.”

Dankzij de onbaatzuchtige daden van Jones verliep de vlucht voortreffelijk. Toen ze geland waren, bleef Sharon alleen achter om de man persoonlijk te bedanken voor zijn excellente service.

Voor Jones was het echter gewoon een dag als alle andere op het werk.

De volgende keer dat je een vliegtuig neemt, denk er dan aan dat het personeel gewoon al het mogelijke doet om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

Mama vond dat de bevalling niet beter had kunnen verlopen, totdat dokter iets doet wat ze nooit meer zal vergeten.

Het gezicht van deze 9-jarige werd gebruikt om abortus te promoten – dan neemt haar moeder briljante wraak.