in

Sterartiest vraagt straatmuzikant om microfoon te lenen

Naar een concert gaan is altijd leuk, maar kan ook duur zijn. En als je naar één van de grotere arena´s, is de artiest vaak zo ver weg dat je ze haast niet kan zien.

Als je ze alleen maar op het grote scherm gaat zien, voelt het soms alsof je net zo goed het concert thuis op tv kan kijken.

Ik hou van live muziek, dus als ik een straatmuzikant passeer neem ik altijd een moment om te stoppen en het optreden te beluisteren voordat ik verder ga.

Lees ook  6-jarig meisje sterft nadat papa per ongeluk golfbal op haar hoofd slaat.

En natuurlijk, geef ik de artiest altijd wat geld.

Een straatmuzikant, Henry Facey, kreeg de schok van zijn leven toen hij op een dag op zijn gebruikelijke plek bij Piccadilly Circus in Londen stond.

Hij had zijn gitaarkoffer bij zijn voeten waar het publiek donaties in kon doen.

Hoewel Rod Stewart nu een grote ster is, begon hij zijn carrière als straatmuzikant.

Hij liep rustig door Piccadilly Circus toen hij Henry passeerde, die net op dat moment Rod´s nummer ‘Handbags and Gladrags’ op de gitaar speelde. Hij kon de kans om een duet te spelen niet voorbij laten gaan, en vroeg de muzikant of hij zijn microfoon mocht lenen.

Lees ook  Vrouw sterft op toilet nadat verpleegster haar vergeet: “Ik heb hier heel veel spijt van”

Het werd een fantastische opvoering, en zodra voorbijgangers beseften wie er aan het zingen was, vormde zich een groot publiek.

Het is geweldig om een artiest te zien, die normaal honderden euro´s voor concertkaartjes vraagt, die zo´n gratis optreden geeft!

Kijk de video hieronder – en geniet!

Deel deze video met je vrienden op Facebook zodat ze dit geïmproviseerde optreden kunnen zien! Rod Stewart is een echte entertainer!

Mannen stoppen om eland in het bos te bekijken – belanden midden in een reddingsmissie

Hond blaft boos naar buik van baasje – dan ontdekt dokter het ondenkbare