in

Stalkende man crasht auto na wilde politieachtervolging, klimt uit het raam en verstopt zich

Een 41-jarige man uit Alkmaar is bij een wilde politieachtervolging in zijn woonplaats met een gestolen auto over de kop geslagen.

Dat was voor de man echter geen reden om het vluchten voor de politie te stoppen. Hij klom daarna namelijk uit de auto en verstopte zich in de buurt.

Met behulp van een hondengeleider en zijn politiehond Milow werd de man uiteindelijk in een tuin aangetroffen. De man werd aangehouden en met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook  Douglas verbant medewerkster met hoofddoek naar magazijn

Stalken
Een agent ontdekte de gestolen auto in de nacht van zaterdag op zondag in de Glazenierstraat. Op de Instagramaccount van Politiehonden Noord-Holland laat de politie weten dat iemand al meerdere dagen zijn ex-partner aan het stalken was.

Toen de politie ter plaatse kwam, zagen ze de stalkende man met hoge snelheid wegrijden. Met meerdere politieauto’s werd toen de achtervolging ingezet.

Lees ook  Wat?! EOTB-Alisa Megastar shockeert volgers met 'gestoorde ingreep'

Kort daarna crashte de auto. De man wist zich te verstoppen in een achtertuin maar Milow was hem al snel op te spoor. Samen met zijn begeleider wist hij de vluchtende man aan te houden.

Zoetermeerse Samuel (21) verliest moeder aan corona en wordt huurwoning uitgezet

36 verwaarloosde katten uit vervuilde woning gehaald