in

‘Spoorloos verdwenen ex van Rachel leidde dubbelleven’

Mike, de ex van Rachel Hazes, wordt beticht van oplichting. Peter Plasman jaagt op de spoorloos verdwenen Mike…

Dit bevestigt de topadvocaat in Story. Twee vrouwen beschuldigen Mike van oplichting en beweren dat hij ze een klein kapitaal schuldig is.

Vanessa
Story sprak met Vanessa, die Mike zegt te kennen als Michael en hem daarom ook zo blijft noemen. “Ik heb van 2018 tot begin dit jaar een relatie gehad met Michael.

Ja, toen was hij al samen met Rachel. Maar daar kwam ik pas later achter. Ik heb op 1 januari nog een WhatsApp-bericht van hem gekregen, dat hij van me hield.”

Vanessa beweert in het weekblad dat ‘Mike’ haar voor 7000 euro heeft opgelicht. “Hij zei: Er zijn mensen van me gepakt. Kun jij me 9000 euro lenen? Anders gaat mijn kop eraf. Ik ben echt in paniek, Vanessa.”

“In totaal heb ik hem 9000 euro geleend, waar hij begin dit jaar 2000 euro van heeft terugbetaald. Maar de overige 7000 heb ik nooit teruggezien.

Lees ook  Mam denkt dat ze een tweeling heeft: dan ziet de dokter iets ongelooflijks

Michael was ineens met de noorderzon vertrokken. (…) Ik wil met dit verhaal vrouwen voor hem waarschuwen en zorgen dat hij niet nog meer slachtoffers maakt.”

Linda
Ook Linda beweert geld van Mike, of Michael, te krijgen. “Ik heb van 2015 tot 2018 een relatie met Michael gehad. Na het overlijden van mijn vader was ik vrij labiel. Daar profiteerde hij van.”

“Hij stelde toen voor om samen een grotere auto te kopen en daarvoor een lening af te sluiten”, vervolgt Linda.

Omdat Mike geen structureel inkomen had, moest er een lening worden afgesloten van 25.000 euro.

“Michael zou mij elke maand 215 euro betalen, maar heeft slechts een keer betaald. Vervolgens verdween hij van de ene op de andere dag uit mijn leven en kon ik hem niet meer bereiken.”

Lees ook  Dit nieuwe jeansmodel was in enkele uren uitverkocht – ondanks de torenhoge prijs

Peter Plasman
Advocaat Peter Plasman vertelt aan Story dat hij denkt dat het lastig wordt voor Linda om geld terug te krijgen.

“Het heeft er alle schijn van dat hij een kale kip is. Mijn cliente moet de afweging maken of ze hier nog meer geld in wil stoppen en het risico wil lopen om dan alsnog met lege handen te blijven staan.”

Breuk
Rachel Hazes vertelde vorige week nog over haar breuk met Mike. Een aangeslagen Rachel vertelde in Story dat het een moeilijke keuze was.

“Het gaat me zo aan het hart. Laat ik beginnen te zeggen dat Mike de liefste man is die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons.”

Rachel en Mike leken smoorverliefd op elkaar. Ze vierden haar vijftigste verjaardag groots in Amsterdam op de Dam, waar hij haar een prachtig cadeau gaf.

Poes gered uit 2,5 meter diepe put, alle nagels kapot door ontsnappingspogingen

Beste vriend van Mark Rutte klapt uit de school!