in

Spinnen kunnen op een jaar tijd het hele menselijke ras opeten als ze dat zouden willen.

Als je je altijd stoer hebt gehouden en hebt gedaan alsof je niet bang bent van spinnen, zal je dat nu wel zijn. Angstaanjagend nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat spinnen op een jaar tijd de hele mensheid zouden kunnen uitroeien. De studie ontdekte dat als alle spinnen op aarde samengebracht zouden worden, ze elke mens op onze planeet zouden kunnen opeten.

Experts Martin Nyffeler van de Universiteit van Bazel en Klaus Birkhofer van de Lund Universiteit in Zweden publiceerden hun bevindingen in het tijdschrift Science of Nature. De studie ontdekte dat spinnen per jaar wereldwijd tussen de 400 miljoen en 800 miljoen ton aan prooien eten.

Lees ook  Automobiliste niet schuldig aan dodelijk ongeluk Aart Staartjes

Dat betekent dat de spinnenpopulatie samen elk jaar zeven miljard mensen verteert.

Wij mensen consumeren “maar” 400 miljoen ton vlees en vis per jaar. Het angstaanjagende is dat het totale menselijk gewicht geschat wordt op 316,3 miljoen ton, zodat het voor spinnen een koud kunstje is om elk jaar meer dan dat te eten.

Lees ook  Temptations Rosanna weet volgers te verrassen met nieuwe look

De wetenschappers zeggen niet dat de spinnen plotseling zullen aanvallen en mensen beginnen eten. Het ligt niet in hun natuur om dat te doen, maar als ze het zouden proberen zouden ze zeker slagen.

Als alle spinnen ter wereld trouwens zouden verzamelen, zouden ze meer dan 25 miljoen ton wegen.

DEEL dit bericht met iemand die beweert geen bang van spinnen te hebben!

9 mensen die parkeerden als asocialen – en precies hun verdiende loon kregen.

‘Duizenden Nederlanders mogelijk slachtoffer van virus dat betaalgegevens steelt’