in

Spektakel op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang – toeschouwer op het ijs gekleed met een roze rok

De Olympische Winterspelen 2018 zijn voorbij en binnenkort is het tijd voor de verschillende teams om naar huis te gaan, als ze nog niet zijn aangekomen. België behaalde slechts 1 medaille en Nederland behaalde in totaal 20 medailles en doet zo een stuk beter.

Sommige atleten hebben hun doorbraak op dit toernooi bereikt, anderen blijven relatief anoniem in afwachting van het winnen van de schijnwerpers in de wereld na briljante inspanningen, maar wist je dat er andere manieren zijn om (even) bekend te worden – meer dan de goed presterende atleten?

Lees ook  IJzige wegen doen vrachtwagenbestuurder ’s nachts stranden in de middle of nowhere. Maar wanneer hij uit z’n raampje kijkt, ziet hij een paard …

The NY Post vertelt over een toeschouwer die van de gelegenheid gebruikmaakte om zijn vijf minuten in de schijnwerpers te krijgen toen hij het ijs opging, een paar dagen geleden nadat de 1000 meter van de heren werd afgelegd.

De toeschouwer, met onbekende naam, klom over de leuning en ging dat trots zijn outfit presenteren aan het publiek, gekleed in een roze tule rok en een soort bizar stukje ondergoed.

Lees ook  Ze vinden 10.000 kinderen begraven in een tuin – wanneer de reden onthuld wordt breekt mijn hart

We weten niet precies wat de reden achter zijn actie was, maar we hopen dat de man blij is met zijn geleverde inspanningen.

Deze criminelen breken uit hun cel en haasten zich naar de bewaker – nu worden ze geprezen voor hun actie

Man doet net alsof hij doodvalt, de reactie van zijn kat had hij niet verwacht