in

Spannende tijden aangebroken voor Gordon; we wensen hem heel veel succes!

‘Ik volg mijn hart’

Voor Gordon zijn spannende tijden aangebroken: vandaag begint zijn trip naar Kaapstad, waar hij in het huwelijksbootje zal stappen met een voor ons nog onbekende man. Vriend (en af en toe vijand) Gerard Joling zal hem op deze trip vergezellen.

De onbekende aanstaande man van Gordon is in het programma Gordon Gaat Trouwen; Maar Met Wie? door Gordon uitgekozen.

Kaapstad

Gordon is vertrokken naar Kaapstad, zo meldt hij op zijn Instagram-pagina. In Kaapstad zal hij in het huwelijksbootje stappen met één van de negen geselecteerde mannen. Voor wie hij uiteindelijk heeft gekozen moet hij tot 14 december geheimhouden; dan wordt de finale uitgezonden op televisie. Op Instagram schrijft hij:

Lees ook  Mysterieuze man steelt poepluiers van kinderdagverblijven: “Hij raakt er opgewonden van”

“Afgelopen maanden waren een stormbaan aan emoties met veel onverwerkt verdriet en een hoop oud zeer. Dat heb ik nu eindelijk allemaal achter me kunnen laten en deze week maak ik een keuze uit mijn hart. Ik laat me niet leiden door de opinie van het publiek maar ik volg mijn eigen gevoel. Het was een geweldige ervaring en ik ben zo aan het genieten.”

Wie wordt het?

In het programma Gordon Gaat Trouwen; Maar Met Wie? konden mannen en vrouwen zich opgeven voor een date met Gordon. Na een grondige voorselectie door Gerard Joling, vriendin Joyce en vriend Danny, mochten uitverkorenen een date met Gordon aangaan. De taak: verras Gordon en bezorg hem een leuke dag. In iedere aflevering moest Gordon uit drie dates één man uitzoeken met wie hij eventueel verder zou willen. Inmiddels gaat de strijd om een huwelijk met Gordon door met restauranteigenaar Rogier (41), financieel manager en acrobaat Gerben (38),Italiaan Manuel (34),de Belgische spirituele coach Maarten (28) of sportschooleigenaar Roy (38). De kijker is er overigens al uit: het moet restauranteigenaar Rogier worden.

Lees ook  6-jarig jongetje wordt in bos vermist – een dag later zien zijn redders wat naast hem ligt

Bruid vraagt aan haar echtgenotes ex om op te staan tijdens huwelijksgeloften – een emotioneel moment volgt

De hond negeert zijn baasje, maar als ze sorry zegt, is zijn reactie daarop is hartstikke leuk!