in

Spaanse vrouw lijkt meer op Trump dan “The Donald” zelf.

Ze zeggen dat iedereen een tweeling heeft, en voor Donald Trump is die persoon misschien een vrouw uit Spanje. Dolores Leis Antelo woont met haar echtgenoot al 40 jaar op een boerderij in Cabana de Bergantiños. Hoewel ze geen computer of telefoon heeft, bereikte Antelo virale faam nadat ze gefotografeerd werd door journaliste Paula Vázquez.

edf

Antelo poseerde met schoffel in de hand voor een artikel over hoe de lokale boeren zich aanpasten aan de recente stormen.

Lees ook  Hond in het gezicht gebeten en door eigenaar voor dood achtergelaten. Maar voor hem in te laten slapen, ziet dierenarts hem kwispelen.

“Dolores ging naar haar boerderij om wat kolen te oogsten”, vertelde Vázquez. “Dus praatte ik een tijdje met haar terwijl een vriendin foto’s van haar maakte, en ik maakte van de gelegenheid gebruik om nog een foto met mijn smartphone te maken.”

De journaliste vond de foto mooi en postte ze op haar Instagram. Op dat moment had ze de gelijkenis van Antelo met de wereldleider nog niet opgemerkt.

Maar andere mensen deden dat wel, en de foto ging viraal. De foto werd meer dan 8.000 keer leuk gevonden en 4.700 keer gedeeld. Ze aanvaardt haar nieuwe beroemdheid met trots: “Mijn foto is blijkbaar ver rondgegaan. Ik zeg dat het door mijn haarkleur komt.”

Lees ook  ‘Pinokkiojongen’ uitgelachen om zijn neus: maar zie hem eens, 3 jaar later

Tot dusver heeft de president nog niet getweet over zijn dubbelganger, maar de journaliste vertelde dat Antelo “gecharmeerd” is om te ontdekken dat ze op Trump lijkt.

Ze zei dat mensen in haar buurt haar nu het nichtje van Donald Trump noemen.

Lijkschouwer bevestigt wat rouwende moeder al wist: ziekenhuis doodde zoon met ontbijt.

Na jaren ziekte informeren de dokters de vrouw dat het rood op haar buik geen rare moedervlek is.