in

Soldaten vinden stervend 2 dagen oud puppy’tje. Kijk als hij het levenloze lichaampje opraapt en zich haast om het te redden.

In noodsituaties doen we alles om onze geliefden te redden en in veiligheid te brengen. Onze donzige vrienden worden echter gemakkelijk vergeten, zeker als er geen eigenaar is. Een puppy had erg veel geluk toen hij tijdens overstromingen in Thailand gevonden werd. In een virale video deed een Thaise soldaat iets geweldig in een poging om de puppy te redden.

Gelukkig was het geweten dat er zich in een garage naast de barakken van de soldaten een nest puppy’s bevond. Een groep rekruten kon de verloren puppy lokaliseren. Zijn moeder was niet in staat om haar baby in veiligheid te brengen.

Lees ook  Zus van Gordon wil haar broer aanklagen: 'Hij zet mijn ouders neer als een stuk vuil'

Tongchana Paeloy deelde op Facebook een video van zijn vriend Weeraphon Sukudom die de puppy met aangepaste eerste hulp technieken probeerde te redden, waaronder het Heimlich manoeuvre. De video werd sindsdien al meer dan 12 miljoen keer bekeken. Toen Sukudom de puppy begon te reanimeren leek de situatie hopeloos. De puppy begon al blauw te worden en bleek compleet levenloos.

Sukudom weigerde echter op te geven en wikkelde de puppy in een handdoek en begon hem te schudden en op zijn rug te kloppen.

Lees ook  Eerste coronapatiënt Nederland weer aan het werk

Op zeker ogenblik begon hij ook mond-op-mond beademing te geven. Als bij wonder kon hij deze technieken uitvoeren zonder het hondje te kwetsen. Na verschillende minuten begon het hondje eindelijk terug te ademen!

Toen Sukudom het hondje succesvol tot leven had gewekt, begonnen zijn collega’s luid te juichen. Hoewel hij nooit eerder iemand gereanimeerd had, was hij er toch in geslaagd om zijn opleiding in de praktijk te brengen.

Bekijk de bloedstollende video hieronder en DEEL dit om deze held te eren!

Bewakingsbeelden tonen hoe serveerster een hotdog als tampon gebruikt alvorens hem op te dienen.

Mama vraagt zich af wat stiefvader met haar dochter in de auto doet – Iets als deze video heb je nog nooit gezien.