in

Soldaat ziet zijn dochtertje op FaceTime geboren worden nadat zijn vlucht is vertraagd

Een Amerikaanse soldaat, Brooks Lindsey, had de pech dat zijn vliegtuig vertraging opliep. Hij zou van Texas naar Mississippi vliegen om bij de bevalling van zijn vrouw te zijn, maar door de vertraging ging dat niet door.

Toch kon hij de geboorte van zijn dochtertje wel via zijn mobiele telefoon volgen. Het is natuurlijk niet hetzelfde, maar wel “een troost”, aldus Brooks.

Lees ook  Onderzoek: surfers Scheveningen stierven door combinatie algenschuim en harde wind

Zijn medepassagiers zagen hem zitten terwijl hij via FaceTime de bevalling volgde. Tracy Dover schreef op haar Facebookpagina dat ze hem de ruimte gaven: “Hij moest huilen en onze harten braken”.

Zijn moeder was bij de bevalling en deed stiekem haar telefoon in vooraan in haar jurk zodat hij alles kon zien, vertelde zijn vrouw, Haley Lindsey, aan Love What Matters.

Lees ook  Vrouw in Wegmisbruikers wil niet op beeld – Wat ze dan doet is ongelofelijk…

De grondstewardessen waren op de hoogte gebracht van zijn situatie en zorgden ervoor dat ze wachtten met boarden totdat zijn dochtertje was geboren.

Op het moment dat zijn medepassagiers een baby’tje hoorden huilen, een teken dat alles goed was verlopen, brak een luid gejuich uit!

Bekijk hieronder zelf hoe Brooks ziet hoe zijn dochtertje Millie op de wereld komt!

Mestwagen raakt defect en besproeid Belgische straat

Heldhaftige politieagent breekt raampje van auto nadat peuter alleen en opgesloten werd achtergelaten.