in

Soldaat krijgt vrij om pasgeboren dochter te ontmoeten. Als hij de ziekenhuiskamer binnenwandelt, verstijft hij ter plaatse.

Jake en Chelsea Osborne vernamen dat hun levens zouden veranderen. Het nieuws was erg spannend!

Als vrouw van een soldaat was Chelsea het gewend dat haar man belangrijke gebeurtenissen moest missen. Maand na maand hoopte dat Chelsea snel zou terugkeren. Ditmaal voor een erg belangrijke reden.

Een maand nadat Jake en Chelsea vernamen dat ze hun eerste kind verwachtten, werd Jake uitgestuurd. Helaas zou hij wellicht maanden wegblijven.

Jake dacht elke dag aan zijn vrouw. Naarmate de datum van de bevalling dichterbij kwam, werd het duidelijk dat hij niet op tijd thuis zou kunnen zijn.

Lees ook  Kennen jullie de 28-jarige Twentse DJ Charly Smith al? Pareltje op Insta!

In plaats daarvan zette Chelsea een dapper gezicht op en zou zonder hem gaan bevallen. De zus van Jake en haar familie waren er om haar te steunen. Zonder iets te weten over de situatie van Chelsea sprak zijn commandant Jake aan.

Plotseling kreeg hij te horen dat hij zijn koffers mocht pakken. Jake stond perplex!

“Binnen de twee dagen zat ik op het vliegtuig”, zei Jake. Onderweg naar huis kreeg Jake een telefoontje dat zijn wereld ondersteboven zette.

Lees ook  Jongetje van 5 geprezen als een held nadat hij aanbood om beenmerg aan zijn jongere broertje te doneren.

Met tranen in de ogen legde Chelsea baby Parker in de armen van Jake. Er is niets meer hartverwarmend. Het was een prachtig moment toen zijn nieuwe familie na zoveel maanden apart eindelijk herenigd was.

Kijk de sprakeloze blik op het gezicht van Jake hieronder en DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden!

Dit hert komt aangerend, maar wacht dan tot je de onverwachte vriend ziet die haar komt groeten

Ze zorgde 20 jaar voor haar zieke echtgenoot – als hij sterft, belt zoon en geeft haar een geweldige verrassing