in

Sofia (27) heeft s*ks met al haar vrienden en raadt het iedereen aan

Wat gemeenschap hebben betreft, hebben we allemaal verschillende voorkeuren. Sommigen zijn voorzichtiger, terwijl anderen er wild en open over zijn.

Hoe dan ook, je kunt je leven leiden zoals je wilt, zolang je maar niemand pijn doet. De liefde bedrijven, ongeacht je smaak, kan een fantastische ervaring zijn.

Iemand die moeite heeft om haar s*ksuele eetlust te behouden is de 27-jarige Sofia Su. Ja, deze jonge vrouw is zeker niet verlegen om haar s*ksleven.

Enige tijd geleden is ze begonnen met de parenclub Juicebox – in een poging om gemeenschap in een positiever daglicht te stellen.

Hoewel ze betrokken is bij andere activiteiten, is Sofia echt gepassioneerd over dingen als orgasmes, samenzijn en intimiteit.

Lees ook  Eigenaar laat de hond de hele nacht in de sneeuw achter – dan kan de buurvrouw het niet meer aan en komt in actie

“Ik heb s*ks gehad met al mijn vrienden.”

Eenmaal per maand organiseert ze dit soort feesten – en nodigt dan al haar vrienden uit. Deze wilde gebeurtenissen trekken echter duizenden mensen aan.

Bovendien is de 27-jarige niet bang om open te zijn over haar eigen liefdesleven. “Ik heb met al mijn beste vrienden de liefde bedreven en met een aantal van hen regelmatig,” volgens de Zweedse site Allas.

Het lijdt geen twijfel dat “bezig zijn” iets is waar Sofia veel waarde aan hecht. “Ik ben erg dankbaar dat ik de kans krijg om de liefde te bedrijven met mijn vrienden.” Zei ze.

Lees ook  Gedumpte babyaap ligt “gemummificeerd” in doos. Dan voeren de redders een ongelofelijke transformatie uit.

“Doe het gewoon – het leven is kort”
Haar eerlijkheid en ongecompliceerde manier om relaties te zien heeft Sofia een indrukwekkende hoeveelheid aandacht gegeven. De reacties online over haar levensstijl zijn gemengd.

“Ik kan niet eens geld lenen aan mijn vrienden. Voor veel minder hebben ze s*ks met hen,” schreef een persoon.

“Zolang iedereen die erbij betrokken is het goed vindt, doe je het gewoon. Het leven is te kort. Geniet ervan,” zei een ander.

“Ik denk dat we de waarden van zowel seks als vriendschap op deze manier kunnen verliezen,” zei een derde.

Wat denk je? Deel het artikel en laat je mening achter op de Facebook commentaren!

Tieners beginnen een walgelijke “George Floyd Challenge”

Man neergestoken om 1,5 meter