in

Snickers popcorn is officieel verkrijgbaar – lees hier waar en hoe je eraan kan komen

Iedereen die de afgelopen zeven weken als een depressieve panter door hun flat heeft gelopen, weet dat de snacklade na verloop van tijd een steeds aantrekkelijker voorstel is geworden.

Als je wanhopig op zoek bent naar entertainment dat niet de tiende keer is dat de afleveringen van ‘The Last Dance’ deze week opnieuw worden bekeken, lijkt het zoeken naar heerlijke lekkernijen een uitstekend alternatief.

Lees ook  Ai, foute video van de nieuwe vriend van Barbie opgedoken!

Helaas kan het moeilijk zijn om inspiratie te vinden, aangezien tussendoortjes van opwindende nieuwigheid naar alledaags kauwwerk verdwijnen. Er zijn maar zoveel chocolade-digestieven die je kunt eten voordat zelfs koekjes er saai uitzien.

Maar toen alle hoop op het redden van onze relatie met tussendoortjes begon te vervagen, heeft een van ’s werelds beroemdste chocoladerepen besloten om maatregelen te nemen.

Verkrijgbaar via het exclusieve syndicaat Sam’s Club, de geliefde pinda- en karamelreep Snickers heeft zijn kenmerkende zoete en hartige smaak aan popcorn gegeven.

Lees ook  Zorgpersoneel die corona vaccinatie weigert krijgt verbod!

Als je eerder dacht dat Netflix leuk was, wacht dan tot je elleboog diep in een zak boterachtige chocoladepopcorn zit terwijl je eet.

Hoewel dit lekkernijtje momenteel alleen verkrijgbaar is bij Sam’s Club, twijfelen wij er niet aan dat deze hemelse popcorn binnenkort ook in Nederland te verkrijgen is!

Buurtbewoners hevig geschrokken: twee doden in woning Made

Natuurproject van ruim een ton per ongeluk gemaaid