in ,

Sneeuwpret? Maan duikt liever lekker warm n*akt in bed.

Heel Nederland geniet inmiddels van de sneeuwballen gevechten, warme Glühwein en het maken van sneeuwpoppen en sneeuwengelen. Tenminste, heel Nederland behalve Maan. Die lag nog heerlijk in bed.

Maan de Steenwinkel heeft besloten om vandaag lekker demonstratief in bed te blijven liggen. En wie kan haar ongelijk geven.

Ergens is het ook wel logischer om lekker in bed te blijven liggen. Waar het buiten onder het vriespunt ligt krijg je het van Maan alleen maar warmer.

Met een verleidelijke blik en zonder kleren spreekt Maan haar volgers toe. Misschien is het wel tijd voor een hele nieuwe kant van Maan die we nog niet eerder hebben gezien. Als dat zo is, dan mag deze Maan absoluut blijven.

Lees ook  Mannen komen gemiddeld 8,5 kilo aan in het eerste jaar vaderschap

Nieuwe Maan
Het is inmiddels weer een jaar geleden dat Maan haar debuutalbum presenteerde. En wat een turbulent jaar is het geweest.

Want ondanks alle mooie dingen die Maan zijn overkomen sinds haar debuut, blijft het een raar jaar voor artiesten. Zonder concerten en optredens valt het nog mee dat Maan niet veel vaker de dag in bed doorbrengt.

Lees ook  Moeder vind hartverscheurende brief in een Disney boekje…

Niet dat ze dat erg zou vinden. De rising star, of ja, rising moon in dit geval, lijkt enorm te genieten van haar momentje alleen in bed.

Met een glimlach van oor tot oor. Maan was voorheen nog een beetje preuts op foto’s, maar lijkt die verlegen kant inmiddels helemaal van zich afgeschud te hebben. Een ding is dus duidelijk. Met het nieuwe jaar, hebben we ook een Nieuwe Maan te pakken.

André Hazes reageert op coronavirus: ‘Ik vind het onzin’

Man uit Vught overleden bij ernstig ongeluk op A15 bij Vuren