in

Slimme opa wordt lastig gevallen door motorrijders – maar zijn wraak is van onschatbare waarde

Je moet nooit rommelen met oudere mensen. Je kunt erop wedden dat ze genoeg levenservaringen en wijsheid hebben – en dat ze gerespecteerd moeten worden nadat ze de maatschappij zo lang hebben gediend.

Terwijl jongere mensen hun gram proberen te halen bij oudere mensen, vergeten ze vaak dat ervaring en wijsheid een enorm voordeel bieden – en altijd winnen. Dit verhaal is een van mijn favorieten.

Een 71-jarige man zit rustig een maaltijd te nuttigen in een restaurant langs de weg wanneer drie met leer beklede bikers binnenkomen.

Lees ook  Koppel loog over hersentumor van zoon om geld van mensen af te troggelen.

De eerste motorrijder loopt naar de oude man toe, stopt zijn sigaret in zijn appeltaart en loopt dan weg om aan een tafel in de hoek van het restaurant te gaan zitten.

De tweede motorrijder schraapt zijn keel, loopt naar de oude man, spuugt een walgelijke klodder spuug in de koffie van de man en gaat dan naar de hoek om zich bij de andere motorrijder te voegen.

De derde biker loopt dreigend naar de oude man toe, raapt zijn bord op, gooit het op de grond en loopt dan met een grijns naar de anderen toe.

Lees ook  Emily (8) verongelukt met haar slee op Italiaanse zwarte skipiste

Zonder een woord te zeggen, staat de oude man op en verlaat het restaurant.

“Hehe, die oude gozer is niet echt een man, hè?” Zegt een van de motorrijders tegen de serveerster.

De serveerster antwoordt dan: “Hij is ook niet echt een goede vrachtwagenchauffeur, aangezien hij zojuist over drie motorfietsen op de parkeerplaats heeft gereden.”

Deel dit verhaal met je familie en vrienden als het je aan het lachen maakte!

Celine Dion stopt de geruchten en besluit zich openlijk uit te spreken over haar gezondheidsproblemen

Dit 9-jarig meisje speelt “Hallelujah” in het station van Rotterdam, wanneer haar zusje mee komt doen, wordt het adembenemend mooi