in

Slechts 2 dagen na de abortusgrens werd dit meisje geboren. Ze overtreft alle verwachtingen.

Toen de 37-jarige Victoria Bradley uit Liverpool en haar man Paul erachter kwamen dat ze zwanger is, waren ze vol van vreugde. Dat hadden ze namelijk niet mee verwacht, en het was een aangename verrassing.

Echter, na 24 weken ging het ongelooflijk mis. Met ongelooflijke buikpijn spoedde Victoria naar het ziekenhuis waar haar werd verteld dat haar lichaam op het punt stond om te bevallen. Het kindje in haar buik was nauwelijks foetus af en er werd Victoria verteld dat er een grote kans was dat het kindje het niet zou halen.

Het babymeisje was te klein en zou ze twee dagen eerder hebben besloten om ter wereld te komen, dan had ze geen medische hulp gekregen. In Engeland is vastgesteld dat baby’s die voor de abortuslimiet worden geboren, niet levensvatbaar genoeg zijn om te profiteren van medische zorg. Twee dagen eerder, en Victoria’s kleine meisje had niet geleefd. “Ik had niet gedacht dat ze het zou redden. Het is eng om te denken dat als ze maar had twee dagen eerder geboren was, dat ze geen poging hadden gedaan om haar te redden”, vertelt moeder Victoria aan de Daily Mail.

Lees ook  Hond vindt hulp voor haar zieke eigenaar die is gevallen

Ze kreeg zelfs voet- en handafdrukken mee als herinnering aan haar baby, omdat de verwachting was dat ze het niet zou halen. Het meisje, door Victoria de naam Francesca gegeven, was na de geboorte niet in staat om zelf adem te halen. De grootste nachtmerrie voor Victoria. Het medische team deed er 11 minuten over om baby Francesca te laten ademen. Ze woog maar 600 gram. “Ik vond dat ze nog steeds zag eruit als een foetus”, vertelt Victoria, en ze vervolgt: “Haar huid was doorschijnend, en ze had geen wimpers of wenkbrauwen. Haar ogen waren ook niet open.”

Lees ook  Vrijwilligers gezocht die besmet willen worden met variant van coronavirus. Beloning? 4.000 euro

Tegen alle verwachtingen in, overleef baby Francesca het, maar niet zonder te vechten. Negen maanden na haar geboorte heeft ze al tegen een keelontstekeing en twee ingeklapte longen moeten vechten en heeft 17 weken in het ziekenhuis doorgebracht. Maar nu is ze thuis en kan ze zonder medicijnen of extra zorg door het leven. Een wonder, dat kleine meisje!

Benieuwd hoe Francesca er nu uitziet? Kijk dan de onderstaande video en deel dit wondermeisje met je vrienden!

Stiefvader m*sbruikt meisje vijf jaar lang – totdat een motorclub ingrijpt!

Achtjarige jongen stond destijds bekend om zijn spieren – maar ziet er 16 jaar later heel anders uit