in

Slecht nieuws voor Pieter van Vollenhoven en zijn naasten, wij wensen ze heel veel sterkte

Slecht nieuws voor de oom van de koning

Pieter van Vollenhoven heeft wederom een vorm van huidkanker; bij de echtgenoot van Prinses Margriet is een melanoom vastgesteld. Een melanoom is de gevaarlijkste vorm van huidkanker die vaak ontstaat op een plek waar eerst een moedervlek zat.

De melanoom, oftewel huidkanker, wordt binnenkort poliklinisch verwijderd in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam.

Lees ook  Deze 23-jarige verwacht een drieling maar dan kunnen de artsen niet geloven wat ze zien
Melanoom

Een melanoom is een kwaadaardige moedervlek. Als het weefsel niet wordt verwijderd, kan de kanker uitzaaien naar de bloedbaan en lymfeklieren. Het is niet de eerste keer dat Van Vollenhoven, de echtgenoot van prinses Margriet, getroffen wordt door huidkanker. Afgelopen voorjaar moest hij hierom ook al onder het mes en in 2014 eveneens.

Lees ook  Dronken bestuurder doodt 2 jonge meisjes. Dan schrijft moeder een brief naar rechter die alles verandert
Longontsteking

In juni 2001 werd hij hier voor het eerst aan geopereerd. In 2013 werd de oom van de koning opgenomen vanwege last van een afgenomen hartspierfunctie. Hij had toen twee keer achter elkaar een longontsteking. Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn vanwege de ziekte niet aanwezig bij het Peter Stuyvesant-bal in New York vrijdag.

Hond gromt en blaft tegen de oppas, dan hebben de ouders door wat eraan de hand is

Oh jee: déze namen bestaan over een paar jaar waarschijnlijk niet meer!