in

Slang op toilet bijt tiener in geslachtsdeel

Een nachtmerrie van velen: een Thaise tiener is in zijn penis gebeten door een python toen hij op het toilet zat. De 18-jarige Siraphop Masukarat is erg geschrokken en heeft nog steeds pijn, maar volgens zijn arts zal hij volledig herstellen.

De jongen zat dinsdagavond op het toilet in zijn huis in Nonthaburi, iets ten noorden van de Thaise hoofdstad Bangkok. Hij was op zijn gemak wat video’s aan het kijken op zijn mobiele telefoon, toen hij plots een scherpe pijn voelde. Hij keek naar beneden en zag dat de slang zijn kaken geklemd had om het puntje van zijn geslachtsdeel.

Lees ook  Meisje gaat bij vader wonen na breuk ouders. Als die nieuwe vriendin krijgt, begint ware nachtmerrie

Hij gilde het uit en sprong op, maar de slang liet niet direct los. ,,Ik klapte de deur tegen hem in een poging hem van mij los te maken. Dat lukte, hij glipte weer terug de wc in”, vertelt Masukarat in een video van Viral Press, een dienst waar gerenommeerde persbureaus als Reuters en AP mee samenwerken. Hij bloedde hevig en belde zijn moeder, die meteen de hulpdiensten inschakelde. Hij werd overgebracht naar het nabijgelegen Bang Yai Hospital.

Lees ook  In stukken gesneden lichaam van 83-jarige vrouw ontdekt in diepvriezer

Hechtingen
De jongen kreeg drie hechtingen in zijn penis en moet zijn geslachtsdeel wassen met een antibacteriële lotion, om te voorkomen dat er een infectie ontstaat. ,,Het doet nog steeds pijn, maar de dokter zegt dat ik ‘m snel weer normaal kan gebruiken.”

Medewerkers van de dierenambulance kwamen ter plaatste om de slang te vangen. Het beest, dat weer terug was gekropen in de toiletpot, bleek een 1,2 meter lange python – geen giftig dier, gelukkig. Het is volgens de Daily Mail vrijgelaten in een bosrijk gebied.

Kinderen stervende Mark (39) krijgen quarantainerekening: 9800 euro

“Papa is mama aan het ver krachten”: 12-jarige jongen belt zelf politie op