in

S*ksjournaliste vertelt in boek over s*ksfeestjes en eigen s*ksleven: ‘Ik ben een sloerie want ik geloof niet in monogamie’

De Nederlandse Marith Iedema is een bekende s*ksjournaliste over de grens. Bij ons nog niet al te bekend, maar wat ze te vertellen heeft, is absoluut boeiend te noemen. Zo schreef ze het fascinerende boek (S)experimenteren waar ze heel open over haar bijzonder ervaringen als s*ksjournaliste vertelt, alsook over haar eigen liefdesleven en onthult dat ze niet gelooft in monogamie.

Een vrouw van 300 kilo die door meerdere mannen werd genomen
In het boek komen haar eigen s*ksuele escapades aan bord en ook heel wat bijzondere verhalen over dingen die ze heeft meegemaakt als s*ksjournaliste. En dat sommige zaken heel bijzonder zijn, is een understatement vertelde ze aan FHM:

“Ik heb echt alles gezien. Op Wasteland heb ik een vrouw van 1.80 meter gebeft zien worden door een man van een meter hoog. Of een kerel die een eigen portabele drilboor had gebouwd met een dildo erop en daar allemaal mensen mee aan het neuken was.

“Ook zag ik een vrouw van 300 kilo waarbij allemaal mannen hun pikken overal in en tussen staken, ook tussen de vetrollen. Ik heb echt bizarre dingen gezien door de jaren heen. Dat soort heftige dingen zijn daar allemaal wel te zien.”

Lees ook  Baby van vijf maanden valt continu om – totdat zijn grote vriend het even voordoet!

Ze was ook aanwezig op heel wat orgies, maar deed zelf nog niet mee. Al zou ze er wel voor openstaan. Over al deze feestjes vertelt ze dus ook uitgebreid in haar boek (S)experimenteren.

“Ik heb wel eens aan partnerruil gedaan met mensen die we tegenkwamen in een club, maar die feesten zijn voor mij vaak te heftig. Als ik één iemand zie die ik iets minder aantrekkelijk vind, dan vind ik het al lastig. Als ik iedereen aantrekkelijk vind, dan sta ik er absoluut voor open“

Als s*ksjournaliste ging ze zelf ook op een ander
Door haar werk kwam ze constant op s*ksfeestjes terecht en ontmoette ze heel wat mensen met bijzondere s*ksuele voorkeuren. Hierdoor kwam Marith zelf al snel tot de conclusie dat haar eigen s*ksleven behoorlijk saai was.

Ze overtuigde haar vriend nadat ze enkele jaren samenwoonde om een open relatie te proberen. Iets wat in eerste instantie er terug voor zorgde dat er weer veel passie was. Al snel geloofde ze dan ook niet meer in monogamie:

“Nadat we hadden besloten voor een open relatie te gaan zag ik hem weer zoals andere vrouwen hem zagen. Ik voelde die competitie weer om hem te verleiden en te veroveren.”

Lees ook  Dieren Puppy treurt in het asiel, totdat ze wordt herenigd met de brandweerman, die haar van mishandeling redde

“Het vuur wakkerde weer helemaal aan tussen ons. Het was superspannend wat resulteerde dat wij weer heel veel s*ks hadden samen. Ik geloofde heilig in het concept van een open relatie. Ik schreeuwde bijna van de daken: Monogamie? Wie wil dat nog? Ik werd een beetje arrogant.“

“Je hele leven lang s*ks met één persoon is niet iets waarvan ik zeg: Woehoe, wat heb ik daar zin in! De meeste mensen beginnen een relatie en praten hier niet over. Er komt een moment dat mensen vreemdgaan. Ik vind het heel normaal dat dit soort dingen gebeuren.“

“Een s*ksleven dat afwijkt van de monogamienorm is taboe. Ik ben een vrouw, dus dan is het nog erger. Je wilt niet weten hoe ik soms word aangekeken. Ik ben een sloerie omdat ik eerlijk toegeef wat andere mensen in het geniep doen.”

De open relatie was uiteindelijk heel spannend en gaf een gigantische boost aan haar s*ksleven, maar verliep zeker niet altijd van een leien dakje. In haar boek vertelt ze hier heel open over haar s*ksuele avonturen en welke unieke, maar bijzondere dingen dat ze allemaal zag als s*ksjournaliste.

Temptation Island-deelneemster Meghan siert de cover van Playboy

Jongen (3) loopt brandwonden op nadat zijn moeder hem overgoot met kokend water