in

Silvia van Barneveld enorm trots op prachtige mijlpaal

Silvia van Barneveld heeft weer een fantastische mijlpaal bereikt. De ex-vrouw van ‘Barney’ is vrijdag precies negen hele maanden clean en daar is ze dan ook erg trots op.

Op Instagram deelt ze een inspirerende tekst waarin ze laat blijken hoe trots ze is op zichzelf. “Doe de dingen in het leven op de manier dat het goed voel in je eigen hart… En wees trots op wat je bereikt… Kritiek krijg je toch wel…”, valt er te lezen. Onder haar post op social media schrijft ze: “Goedemorgen vandaag 9 maanden clean. Een watertje en koffie smaakt nog steeds prima”.

Ook haar volgers zijn trots op wat Silvia inmiddels bereikt heeft. Zo reageert iemand: “Je mag trots op jezelf zijn Silvia”.

En een ander schrijft de krachtige woorden onder haar post: “Precies, vertrouw op je eigen intuïtie kanjer!”.

Na een loodzware periode, lijkt het Silvia inmiddels weer helemaal voor de wind te gaan. Sinds een aantal maanden is de ex-vrouw van Raymond weer tot over haar oren verliefd.

Lees ook  Privébalkon op cruiseschip blijkt toch iets minder privé dan gedacht

Ze deelt dan ook regelmatig romantische kiekjes met haar nieuwe liefde. Eind februari vertelde Silvia aan Shownieuws over haar nieuwe vriend, zoals te zien is in de video hierboven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goedemorgen vandaag 9 maanden clean ???een watertje en koffie smaakt nog steeds prima ???

Een bericht gedeeld door Silvia Walraven (@silviawalraven) op

Loodzware periode
Silvia heeft een loodzware periode achter de rug. Vorig jaar werd bekend dat Raymond na een huwelijk van 25 jaar voor de veel jongere Britse Julia is gevallen.

“Het afgelopen jaar was zwaar, loodzwaar,” vertelde zij eerder in VROUW magazine. “Het ging al langer niet goed tussen Raymond en mij, maar we konden elkaar niet loslaten.

Vooral ik niet. Ik was ervan overtuigd dat mijn leven voorbij zou zijn zonder Raymond. Ik klampte mij aan hem vast in de hoop dat het goed zou komen tussen ons, terwijl ik diep in mijn hart wist dat het over was.”

Lees ook  16-jarige sterft bijna door teveel te hebben gedronken - nu wil de moeder ons waarschuwen

”Ik was al een keer verlaten door een man en wilde niet ook Raymond nog kwijtraken,” zei ze verder over haar huwelijk met Raymond.

”Ik hield van hem, we hadden een gezin. Meestal trok ik een fles wijn open als er weer zo’n verhaal naar buiten kwam (over zijn slippertjes, red.). Dan hoefde ik even nergens aan te denken.”

Gelukkig heeft Silvia de draad weer helemaal opgepakt en vindt ze vooral veel rust haar geloof. ”In de kerk heb ik steun.

En het gekke is: ik taal sinds ik naar de kerk ga niet meer naar de drank. Ik heb zoveel rust gevonden.”

Dankzij de kerk heeft Silvia ook haar man en Julia vergeven. ”Sinds ik naar de kerk ga, denk ik anders. Het is nu zelfs zo dat ik elke ochtend en avond ook bid voor hun geluk.”

Cadeautje voor Haagse zorghelden: weldoener schenkt 80.000 euro

Pitbull nodigt zwangere zwerfkat uit in zijn hok zodat ze van haar baby’tjes kan bevallen