in

Shampoo die langs je lichaam loopt als je onder de douche je haren wast, hier heb ik nooit bij stil gestaan!

Nooit bij stilgestaan! Het gaat over shampoo die langs je lichaam loopt als je onder de douche je haren wast. Waarschuwing voor iedereen. Dit moet je lezen. Ik begrijp niet waarom ik dit niet eerder heb ontdekt! Als ik mijn haar was loopt de shampoo langs mijn lichaam naar beneden.

Lees ook  Alleenstaande vader probeert te genieten van tijd alleen met dochter, maar “anoniem briefje” brengt het etentje tot stilstand.

Ik had echter goed op de waarschuwing van de fles moeten letten: ” Voor extra volume en body.” Geen wonder dat ik ben aangekomen. Nou, ik heb de shampoo weggegooid en gebruik nu vloeibaar afwasmiddel geschikt voor de vaat! Op de fles staat namelijk: ” Verwijdert vet dat op andere manieren moeilijk is te verwijderen.” Probleem opgelost! Als je me niet kan bereiken, dan sta ik onder de douche.

Lees ook  Twee agressieve honden doodgeschoten bij aanhouding

Heb je gelachen? Vergeet deze grap dan niet te delen op Facebook!

Vrouw slaat en bijt haar hond in de metro – dan staat een man op en handelt correct

De olifanten gaan allemaal rond de vrouw staan en geven haar een knuffel – de reden daarvoor is geweldig