in

Serveerster verdraagt jarenlang onbeschofte klant – wanneer hij sterft gebeurt het ondenkbare

Behandel anderen zoals je zelf zou behandeld worden. Het is een gezegde die we keer op keer horen, en zouden moeten onthouden.

Neem nu bijvoorbeeld de serveerster Melina Salazar. Haar verhaal toont de waarde aan van beleefdheid naar anderen mensen, ongeacht hoe ze je behandelen.

Dat we vaste klant Walter “Buck” Swords als chagrijnig mogen beschrijven is een feit. De oorlogsveteraan bezocht Melina’s restaurant regelmatig. Daar klaagde, zaagde, vloekte en beledigde hij de serveersters jarenlang. Hij was zelfs zo onbeschoft dat sommige serveersters in Luby’s restaurant in Bronsville, Texas, hem weigerden te bedienen.

Behalve Melina, die alle klanten gelijk behandelt. Met een vriendelijke lach en de intentie om hun eet-ervaring zo gelukkig mogelijk te maken.

Elke dag gedurende vele jaren behandelde Melina de 89-jarige man met dezelfde warmte die ze aan al haar klanten geeft. Ze bediende zijn eten precies zoals hij vroeg, namelijk kokend heet. En ze nam elke gelegenheid om lief te zijn tegen de nukkige bejaarde.

Lees ook  Jonge vrouw wandelt alleen langs de autosnelweg, dan loopt dakloze man op haar af en schreeuwt "Ga naar je wagen en sluit de deuren!"

De twee begonnen elkaar te vertrouwen. Melina zorgde voor haar vaste klant, en Buck wist dat elke keer hij op bezoek kwam, dat dezelfde dame hem zou bedienen.

Maar op een dag kwam Buck niet meer opdagen, en zijn trouwe serveerster werd ongerust. Melina, die het ergste vreesde, bekeek de overlijdenspagina in de lokale krant, en bevestigde wat ze had gevreesd: Buck was gestorven.

De volgende dag kwam een advocaat naar het restaurant op zoek naar Melina. De twee zaten aan een tafel en begonnen te praten. Het gesprek ging van beleefd naar iets ernstiger, namelijk iets over Buck. De advocaat vertelde de lieve serveerster hoe Buck regelmatig praatte over zijn favoriete dame, hoe warm en vriendelijk ze altijd was en hoe hij er altijd naar uit keek om het restaurant te bezoeken voor haar.

Lees ook  De 29-jarige vader maakt zich gereed om te sterven. Maar wat de artsen bij zijn zoon vinden wordt de zwaarste beproeving van zijn leven.

Maar wat de advocaat haar daarna vertelde, was iets die ze nooit verwacht had.

Buck dacht niet alleen vaak aan haar, maar liet ook een deel van zijn erfenis voor haar achter: 50.000 dollar en een auto. Melina kon het nieuws niet geloven, en werd erg emotioneel.

Dit verhaal is het bewijs dat goeie daden altijd beloond worden, soms op de meest onverwachte manier.

Ik hoop dat deze prachtige persoon ons allen kan inspireren om verder te kijken dan menselijke zwakheden, en er naar te streven om elkaar met warmte en respect te behandelen.

Als je denkt dat dit verhaal een inspiratie kan zijn voor anderen, deel het dan aub met je vrienden en familie.

Kleine pup vindt het prachtig om mee te gaan winkelen en heeft een geweldige tijd

Ontvoerde twintiger werd niet verkr*cht en v*rmoord: Dankzij 1 truc die haar moeder haar geleerd had